Als ik thuis kom zie ik dat Kurt nog niet terug is van het bos met Samcedes. Ik loop naar de koelkast en zie dat die half leeg is. Gelijk heb ik een idee voor onze volgende date. Ik bel Kurt om te vragen of hij al onderweg is. Hij klinkt raar als hij op neemt, 'Kurt wat is er? Waarom huil je?' Vraag ik bezorgd. 'I need to tell you someting when I am home.' Fluistert hij. Zonder nog iets te zeggen hangt hij op. Oke moet ik nu bang zijn? Vraag ik mezelf af. Nee, er is vast iets tussen Samcedes gebeurt in het bos.
Zuchtend ga ikvop de bank zitten wachten tot hij binnen komt.

Ik kijk over mijn schouder, hij huilt nog steeds. Ik sta op en loop naar hem toe 'Kurt what is happend?' Vraag ik terwijl hij gelijk in mijn armenloopt. Hij snift, 'Heb ik je ooit verteld hoe iker acachter ben gekomen dat ik Gay ben?' Vraagt hij. Hij loopt bij me vandaan, wat hij nog nooit had gedaan. 'Nee, Kurt het hoeft niet.' zeg ik om hem te zeggen dat ik weet hoe
verschrikkelijk is om uit de kast te komen. 'Ik weet het, maar je moet het weten om te begrijpen wat ik vanmiddag hen gedaan. ' het dringt tot me door wat hij probeert te zeggen. ' Please say that it isn 't what I think it is.' Zeg ik terwijl mijn stem over slaat. Hij slaat zijn ogen neer. Ik val op mijn knieën neer, huilend leg ik mijn handen op mijn gezicht. Hij legt zijn arm me heen om me te troosten, ik schud hem van me af. Na een tijdje kijk ik op , 'Blaine vergeef je me alsjeblieft. ' vraagt hij. 'Ik weet het niet Kurt, ik wil dat jij gelukkig bent. En.... als dat niet bij mij is dan zal ik vertrekken.' zeg ik zacht. ' Blaine, I love you , you know that, but toen ik Elliott zag, wist ik wat ik zo erg misde aan thuis en dat was Elliot.' zegt hij. Ik sta op en loop naar de slaapkamer om mijn spullen te pakken. 'Don 't go, please. How can I show you that you are my love of my life.' Zegt hij terwijl hij zijn armen om mijn middel slaat wat me doet verlammen. Ik draai me naar hem om, 'Why today?' Vraag ik. 'Wat bedoel je?' Vraagt hij.'Je bent dus ook ons jubileum vergeten.' zeg ik hoofdschuddend. 'Of course not.' zegt hij. 'Kus me, laat me voelen hoe veel je van me houdt.' zeg ik. Hij trekt me dicht tegen zich aan, 'Dat doe ik maar al te graag. ' fluistert hij voor hij zijn lippen op de mijne drukt. Ik laat een zachte kreun ontsnappen. Ik leg mijn hand op zijn kont. Ik knijp hem zachtjes. Ik verplaats mijn mond naar zijn nek. 'I love you and nobody else.' Zegt hij in mijn oor. 'I know now, Kurt.laten we het gewoon doen.' zeg ik. ' Nee , onze eerste keer moet bijzonder zijn en niet na een f* ruzie.' Zegt hij. Ik kijk hem recht aan en vergeet even waar ik ben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen