Foto bij secret one..

2 jaar geleden.. de dag dat mijn wereld instorten. Het liefst was ik met ze mee gegaan maar ik moest pijn leden op deze wereld. ik verdiende het niet om weg te gaan.. nog niet.

Ik word uit m’n concentratie gehaald door een hand die op de witte houten deur klopt, ik sla me dagboek dicht en vergrendel het goed, het sleuteltje, die elke keer de verhalen van mijn leven laat herrineren, schuif ik om het zilvere kettinkje die ik ooit van me moeder heb gekregen, ik pak alle twee de uiteinden en sluit ze achter om me nek. Ik schuif me dagboek onder me kussens en loop naar de deur, m’n hand omsluit de deurklink en drukt hem naar beneden, de deur maakt een krakend geluid als ie open gaat. Nieuwschierig kijk ik naar wie er voor de deur staat,de nieuwschierigheid baant zich een weg naar buiten als ik zie wie er voor me deur staat. Jasmine. Iemand van de begeleiding die je komt halen als iemand een afspraak heb gemaakt ,,kom je? Vraagt ze met een overdreven lief stemmetje ,,ja, ik kom eraan’’ mompel ik en loop achter Jasmine aan het grote gebouw in. Jasmine opent een deur en doet een gebaar dat ik naar binnen moet gaan, ik knik kort en neem plaats op de houten stoelen die na ongeveer een uur pijnlijk gaan zitten. De deurklink gaat naar beneden en 2 mensen komen binnen, een grote man in een pak en zowat overal haar op z’n gezicht loopt voor, een bolle kleine vrouw waggelt erachter en neemt plaats naast de man ,,goeienmiddag, ik ben Dave De Kraaf, en dit is mijn vrouw, BO De Kraaf’’ zegt de grote man en kijkt me nieuwschierig aan ,,hi, ik ben Maddi Jane’’ zeg ik en glimlach kort ,,goed, wat zijn je hobby’s? vraagt de vrouw en glimlacht lief naar me ,,Zingen, Dansen, Skateboarden & shoppen’’ som ik op waarna ik glimlach. De nieuwschierigheid verdwijnt uit de ogen van de mensen voor me en de man trekt z’n mond open om iets te zeggen ,,we houden niet van muziek, willen een echt meisje-meisje & en willen niet te veel geld uitgeven’’ zegt de man en staat samen met zijn vrouw op en geeft nog een hand aan Jasmine waarna ze wegloppen ,,Maddi ko-‘’ zegt Jasmine lief maar ik kap er af ,,ga’’ ,,Maddi kom o-‘’ ,,weg’’ zeg ik streng, Jasmine slaakt een zucht maar gaat dan toch weg..


heeey, eerste hoofdstuk!
tell me if you like it! xx

Reageer (1)

  • Muffin98Xx

    hé, ik wilde je even bedanken voor je abo op mijn verhaal en ik dacht; laat eens iets terug doen haha dus hierbij. Ik vind dat je echt een heel erg leuk verhaal hebt, je schrijft ook echt heel erg goed en ofcourse neem ik er een abo op. Oh ja. ik heb weer een nieuw hoofdstuk geschreven ;) xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen