Foto bij kerstgedicht:Santa

Bellen rinkelen,
een Slede komt over.
getrokken door rendieren,
erop de man uit het noorden.
Santa...
Mensen vieren zijn komst,
hij geeft kado's.
Voor hem word gezongen uit volle borst,
zijn evenbeeld staat in tuinen.
elfen helpen hem,
heel de wereld te plezieren


- wolf-of-the-moon -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen