Vandaag is weer zo'n dag,
een gewone vrijdag in Juni, saaie schooldag.
Het eerste tot het laatste lesuur alleen maar school, van 8.15 tot 16.00.
Veel te lang, het enige positieve aan deze dag is dat het bijna weekend is.

Eindelijk ben ik dan weer thuis en kan ik rustig op de bank gaan liggen, opeens gaat dan de bel. Ik ben alleen thuis en vraag me af wie er voor de deur staat.
Het zal vast wel de postbode zijn ofzo die weer eens een pakketje van mijn moeder komt brengen. Ze koopt de laatste tijd dingen via Zalando en gaat weinig meer shoppen met haar vriendinnnen. Nouja dat moet ze zelf weten, ik ben de laatste tijd ook niet meer zo into shoppen en uitgaan enzo, ik zit op zaterdag avond soms gewoon veel liever met mijn moeder op de bank, samen een DVD'tje kijken ofzo, met de liefste hond uit de hele wereld.
2 maanden geleden is mijn vader verhuist naar Spanje, voor zijn werk, en is dus nog maar heel weinig thuis, mijn moeder en ik missen hem heel erg en daarom blijf ik vaker thuis op zaterdag om mijn moeder een beetje gezelschap te houden. Ze is de laatste tijd vaak alleen thuis als ik er niet ben, alleen met haar gedachten. Dan denkt ze te veel na over mijn vader en is ze al snel weer helemaal verdrietig.

Ik loop langzaam naar de deur toe, en hoor de deurbel alweer door de gang galmen: Ding dong.
Jaja ik kom al. jezus man, ongeduldigheid!!
Als ik de deur openmaak zie ik niet de postbode, maar Kaj die voor de deur staat.
Shit helemaal vergeten, hij zou vanmiddag langskomen en we zouden film gaan kijken, en ik zou naar de videotheek gaan om een film te huren,
helemaal vergeten dus. hopenlijk wordt hij niet boos.
Ik kijk hem aan met een glimlach, wat is het toch een schat, mijn lieve vriend nu sinds 3 maanden! Vlak voor mijn vader naar Spanje vertrok vroeg hij me of ik zijn vriendin wilde zijn, wat was ik gelukkig. En nu 3 maanden later ben ik nog steeds heel blij en gelukkig met hem!
Hij komt naar binnen en geeft me een knuffel en een kus.
Samen lopen we naar binnen en ik plof weer op de bank! wat ben ik moe zeg, maar ik moet gezellig blijven voor Kaj, hij is niet voor niks hiernaartoe gekomen.
''Kaj, ik ben vergeten een film te huren,'' zeg ik.
''Geen probleem lieverd, ik heb er een meegenomen, ik dacht al dat je het zou zijn vergeten, je bent er de laatste tijd nog niet zo bij met je gedachten'' zegt Kaj.
Hij stopt de DVD in de recorder en drukt op play, een disney film, Peter Pan, hij weet wel waar ik nu ff behoefte aan heb!
Kaj ploft naast me op de bank en slaat een arm om me heen en geeft me een kus op mijn voorhoofd.
Ik kruip nog dichter tegen kaj aan, ik hou zo veel van hem. Zelfs mijn hond kan niet meer zonder Kaj, en gaat ook tegen hem aanliggen.
Als de film bijna is afgelopen val ik in slaap tegen Kaj aan, een grote nachtmerrie begint in mijn gedachten:

Een hand zie ik tegen mijn wang vliegen, en ik knal tegen de grond. Ik probeer op te staan maar het lukt niet, het lijkt wel of ik aan de grond zit vastgeplakt. Een aantal mensen hoor ik hard lachen, mijn moeder en mijn vader. Maar ook Kaj en mn hond lijken te lachen.
We gaan allemaal achter en je zal alleen achterblijven, helemaal ALLEEN! roept mijn moeder nog, en de deur knalt met klap dicht. Weg is iedereen. Op naar Spanje, helemaal alleen blijf ik achter, zonder mijn moeder en mijn vader, mijn lieve vriend en mijn hond dan. iedereen heeft me verlaten. Waar ging het mis. wat heb ik fout gedaan! waar heb ik dit allemaal aan verdiend. Ik begin te huilen en de tranen stromen over mijn wangen. Ik zie mijn ouders in de auto stappen en begin te schreeuwen: ''NEE MAMA, BLIJF HIER!! PAPA GA NIET WEG! IK WIL JULLIE NIET KWIJT'' maar het is te laat, ze zijn weg.

Schreeuwend word ik wakker, en heb betraande ogen. Verschrikt kijkt Kaj op, wat is er lieverd, waarom huil je? Had je een nachtmerrie??
En huilend kruip ik tegen hem aan. ''Ik droomde dat mn ouders en jij en de hond allemaal weg gingen, naar Spanje. iedereen liet me in de steek en ik was alleen''
Kaj knuffelt me en ik ga met een gerust hart weer tegen hem aanliggen. ''Het komt goed lieverd, niemand is weg, je moeder is aan het werken. ik ben nog hier en je hond ook! en je vader is in Spanje, maar dat weet je, niemand laat je in de steek!''



Dat was hoofdstuk 1, wat vonden jullie ervan?
Follow me on twitter:
@BraviourMainiac

Dan weet je wanneer er een nieuw hoodstuk komt,
of volg mn persoonlijke account:
@IngeSmeets

Laat het weten wat je ervan vond.

Liefs,
Inge

Reageer (2)

  • AshIsMine

    OMG!!!!!! GA VERDER PLEASE IK AANBID JE STORY NU AL!!!

    1 decennium geleden
  • LovexKaj

    ga verdeeeerrrrrr

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen