Foto bij Like I Was A New Born Child

--Alexandra Petrovsky--

Woest ren ik door het bos heen ''Bas!'' grom ik hijgend ..
speeksel ontsnapt uit mijn bek, ''Bas!!!'' ik struikel over een tak en kom met een klap neer...
in de verte achter mij hoor ik Brooke gillen ''ALEX!!!" ik hoor angst in haar stem, ik spring op en ren als een gek op het geluid af 15 km verder
kom ik ze uiteindelijk tegen, mijn adrenaline gaat tekeer als de beat van TSUNAMI, ik zie Melvin die Jai zijn keel door wilt snijden.
ik slaak een brul en bespring Melvin zodat hij van Jai afrolt ''dacht her... even... niet'' brul ik buitenadem... ik bijt Melvin in zijn nek ''OPROTTEN NU!'' ik neem een stap afstand en zak door mijn voorpoten ''OPROTTEN!'' Melvin kijkt angstig, en rent weg. hijgend sta ik op en kijk naar Brooke, ze knilt bij me neer en haalt met een tissue het bloed van mijn kaken. ''Je bent geweldig Alex, dankje'' zegt Jai, ik knik en bedenk me hoe groot ik ben als weerwolf... ''stap op we gaan zoeken naar Bas'' Anna, Jai en Brooke stappen op ''hou je vast..'' ik neem een aanloop en ren door het boos, als een bezetene snuif ik met mijn neus om de geur op te pikken van Bas.. ''IK HEB M!'' ik blijf rennen en sla een bocht links af daar bij een grot staat Bas ''zo, dat duurde lang Alex...'' Brooke, Anna en Jai stappen af, ik rek mij op en kijk hem snauwend aan ''doe normaal.. waarom ren je weg, en antwoordde je me niet op mijn whatsapp berichten?..'' Bas glimlacht zijn tanden bloot ''nou, zoals ik je uitlegde ben jij een wolf.. en ik een vampier.... dat gaat niet samen ja? en voor het tweede... mijn mobiel is gestolen oke.. kan ik niets aan doen'' ik kijk boos ''waarom... oh wacht..'' ik span me aan en verander weer in mijzelf, god damn.. mijn kleding is gescheurd... ik heb mijn onder kleding nog aan... ''Anna geef je mantel eens..'' Anna geeft de mantel aan mij en ik doe m om ''mag ik je Pyjama'tje niet zien?'' zegt bas lacherig ik loop naar hem toe ''je moet je grote mond houden.. ik heb heus wel gezien dat je zulke goeie vriendjes ben met mijn Ex..'' Bas kijkt me aan alsof ik een vreemde ben en maakt zich groot ''nou, en ik heb gezien dat je naar die ouwe gek ging op zolder..'' ik kijk hem kwaad aan ''hij was een waar componist.. en... toen was jij er nog niet! hoe weet jij dt!!!' Bas kijkt geschrokken ''nou ik zag je ... ik ben al heel lang in Parijs hoor..'' op dat moment denk ik aan het zwaard van mijn vader ''nemesis metis...'' zeg ik zacht... op dat moment hoor ik gerinkel.. het zwaard van mijn vader beland voor mijn voeten ik pak het op en leg de punt op Bas zijn keel ''doe het dan... vermoord me... '' zegt Bas koeltjes.. ik duuw de punt nog net niet in de keel van bas of ik draai me met een ruk om transformeer in mijn gedaante, de mantel vliegt los en ik ren weg met het zwaard van mijn vader op mijn rug gebonden.. ''ik wist het, hij is de reincarnatie van de moordenaar van mijn vader...'' grom ik, en snel ren ik de nacht tegemoed..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen