Foto bij We vallen met de deur in huis.

The Isis diaries.

Oke, het wordt niet zo anoniem dus. Het meisje dat je op de foto ziet ben ik tijdens een wedstrijd van Ajax met een vriend van me.
Je m'appelle Isis et ik ben 16 jaar (6 december officieel 17). Ik woon ergens in de buurt van Amsterdam, zit op een school dat echt een graftakkeneind fietsen is en ik heb het op dit moment vrij lastig in VWO 5, maar dat is mijn eigenschuld: ik koos natuurlijk weer scheikunde én natuurkunde. Ooit had ik het idee dat ik misschien wel medicijnen kon gaan studeren, tot de toetsweek aanbrak & nu heb geen idee wat ik anders wil. Ik handbal, maar dat vind ik eigenlijk niet zo leuk meer. Ik ben serie verslaafd (TVD, The originals, Fringe, Nikita, OUAT, Castle, etc) en waarschijnlijk ook zwaar boeken verslaafd. En ik heb een schoenen tik. Om dit allemaal te bekostigen heb ik een baantje bij de Jumbo dat saai is, maar de collega's zijn leuk. Misschien heb ik een iets te zware crush op een jongen uit de Jumbo die me sowieso niet ziet staan. Dit heb ik vanochtend uitgevonden op FB. Hij liked allemaal twerkende meisjes. 1. Dit zou ik nooit doen 2. Dit zou ik nooit kunnen. Dus dat is kut.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik echt leuke vrienden heb. Vooral omdat we dezelfde - slechte - humor hebben. (Wachtentachtig, een arm die zegt: ik ben arm en ik heb geen geld, pokemon filmpjes, etc.)

Verder zal dit blog/story/dagboek geval meer bestaan uit dingen die ik graag zou willen zien gebeuren. Weetje wel, die soort van dromen die je altijd afspeelt in je hoofd, vlak voordat je gaat slapen. Bij mij gaat dit altijd in fases. Ik ben op dit moment helemaal bezeten van the Avengers, en dan vooral Loki. Dit kan elk moment veranderen want ik wacht ook nog steeds tot er een shadowhunter/Patch/Adrian/Dimitri/Kaspar voor mn deur staat. Dus.

And that's a wrap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen