Foto bij Ze waren smoorverliefd toen in zes VWO.  Het was bloedserieus iedereen zag dat zo.

Het is de láátste schooldag voor de zomervakantie begint, de laatste dag dat Ashton en Sophia SAMEN school hebben. Wat gaat er gebeuren?

POV Sophia

Eindelijk! Ik had mijn diploma gehaald voor het VWO. Ik kon niet wachten om Ashton vandaag weer te zien. Ik keek in de spiegel en borstelde mijn bruine lokken die net iets over mijn schouder vielen. Ik deed mijn haren meisjesachtig en trok een wit jurkje aan. Bij mijn middel deed ik een gouden riem om en ik zag er geweldig uit, al zei ik zelf. Ik wou dolgraag modeontwerpster worden. Ik moest er alleen voor naar Maastricht. Hoe ging dat nou met Ashton? Het was zo serieus. Ik deed trouwens mijn pumps nog aan en fietstte naar school. Vandaag was de láátste dag. Daarna zomervakantie.

POV Ashton

Ik was nog altijd die ene jongen, goed in wiskunde, goed in natuurkunde en die houttechnieken als richting had gekozen. Ik was nog altijd na die lange zes jaren - nu met diploma - Ashton gebleven. Ik hield van Sophia en ik dacht altijd aan haar. We hadden een bloedserieuze relatie; we waren niet zo'n stelletje die wat aanklooide voor populairiteit. We waren anders, en dat wist ik van Sophia. Sophia wist dat van mij. Vandaag was de laatste dag. Ik had zin in de zomervakantie; we gingen met de hele groep naar Spanje en Frankrijk. Daar had ik echt zin in! Ik besefte me plotseling dat ik nu wel heel erg volwassen was. Ik lette niet op, en fietstte tegen een boom aan en viel. Oja. Ik zat op de fiets.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen