Foto bij Chapter 39

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • Dahlias

    Whaaaa waarom ben ik altijd te laat voor dat soort dingen (huil) haha sorry ik heb echt een soort van inspiratiebom die net is ontploft enzo dus vandaar xD
    En omg, inspiratiebom is dus een woord volgens de iPad xD

    1 decennium geleden
  • AmberEsmee

    MWIHIHI I LOVE UR STORY

    1 decennium geleden
  • Morgane

    net in 1keer uitgelezen!
    echt een geweldig verhaal! nieuwe abo!

    1 decennium geleden
  • Summerday

    Oke ik zat heel erg te twijfel of ik een man of vrouw ging verzinnen maar ik heb voor een man (ik vind het wel leuk als Harry jaloers is :) )

    Naam: Dylan Neville
    Bijnaam: Dyl en beertje (Scarlett noemde hem zo toen ze nog iets hadden maar ook toen het uit was hield hij de bijnaam.)
    Dylan was een vroegere vriend van Scarlett, ze kende elkaar al vanaf de basisschool. Ook zaten ze samen op de middelbare. Toen hadden Dylan en Scarlett iets. Naarmate ze ouder werden groeide ze uit elkaar en uiteindelijk hadden ze helemaal geen contact meer. Ze gingen hun eigen weg. Dylan woonde 1 straat verderop en keek stiekem uit zijn raam als Scarlett langs liep. Dylan heeft altijd nog gevoelens voor Scarlett gehad maar Scarlett had er duidelijk een punt achter gezet. Dylan wilde dolgraag weer iets met Scarlett beginnen maar toen ondekte hij dat ze er niet was en is ze haar achterna gereist. En dan komen de problemen whahaha.
    Karakter: lief, aardig, zorgzaam, grappig, sportief, schattig, bescheiden, verlegen, romantisch.
    Uiterlijk: Zwart haar tot oren een kleine kuif, donkere ogen, lief uiterlijk denk maar een beetje aan pablo espinosa, iets in die richting.

    Btw hou zo veel van je storiesss!

    (Dylan wil trouwens niet tussen Harry en Scarlett komen, natuurlijk wil hij Scarlett voor zich zelf hebben alleen hij doet niet heel gemeen tegen Harry hij doet gewoon heel sneaky en zo wint hij Scarlett)

    (Je mag de naam ook veranderen ik ben zooo slecht met namen)

    1 decennium geleden
  • pinguinatertjex

    Jill Adams
    Een meisje dat een grote fan is en ze heeft erg veel problemen.
    Blond, blauwe ogen, klein en draagt altijd kleding die in de mode is
    Ze is een echt meelopertje, heeft geen eigen stijl, is echt hopeloos verliefd op Harry, ze heeft bindings en verlatingangst.
    Bereid om een moord te doen voor Harry.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen