"Rikki! Kom naar beneden nu!" Ik hoorde mijn oom schreeuwen van beneden, de rillingen gingen over mijn rug bij het horen van zijn stem. Hij schreeuwde alleen maar als ik iets fouts had gedaan of als er iets ergs gebeurd was, maar ik was bang voor her eerste. Ik legde vlug mijn potlood neer en sprintte bijna uit mijn kamer , struikelend over wat kleren die opgestapeld aan het einde van mijn bed lagen. "Laat me niet naar boven moeten komen!" Riep mijn oom weer . " Nee, ik kom! " Antwoordde ik en kwam uit mijn kamer, maar wilde me meteen weer omdraaien en mijn deur op slot doen toen ik zijn gezicht zag, was hij boos en niet zo'n beetje ook .
Zodra ik van de laatste tree afstapte die hij pakte mijn arm en trok me dicht naar hem toe en ik kon de alcohol ruiken in zijn adem, dit was een slecht teken.
"Hoe vaak heb ik je nou al verteld dat je de afwas moet doen en het huis schoon moet houden, terwijl ik aan het werk ben!" Zei hij met dubble tong , de toppen van zijn vingers boorde zich in mijn huid, waardoor zijn greep pijnlijk was. Ik wilde hem vertellen dat hij me pijn deed, maar ik wist wel beter. De laatste keer dat ik hem vertelde dat hij me pijn deed, sloeg me in mijn gezicht en lachte me uit terwijl hij me vertelde dat ik een zwakkeling was. "En waarom was je boven?" Zijn groene ogen boorde zich in de mijne, ze had iets donkers en kwaads in hen. "Ik was bezig met mijn huiswerk , u weet dat ik een kunsttentoonstelling heb op school binnenkort." zei ik zacht. Hij begon te laggen, niet het 'schouderklopje' soort, maar meer het soort pesten. " Denk je echt dat het krabbelen wat je doet kunst is? Ha! laat me niet lachen!" Hij spuugde in mijn gezicht. Ik richtte mijn blik op mijn schoenen en ik knikte lichtjes. Ik voelde dat hij mijn arm los liet en ik slaakte een zucht, maar ik was te vluchtig met denken dat dat alles was, zijn hand greep mijn haar vast en trok er hard aan, waardoor mijn hoofd omhoog gekanteld werd. "Je weet best dat je me moet aan kijken als ik tegen je praat! " Spuwde hij nogmaals en ik zag hoe hij zijn andere hand ophief, ik keep mijn ogen dicht en niet lang daarna voelde een scherpe pijn in mijn wang. Tranen vulden mijn ogen, maar ik wilde niet te huilen dus ik slikte ze weg en wachtte tot hij me zou laten gaan. Na een paar klappen liet hij me eindelijk los en ik viel op mijn knieën en hield mijn hand op mijn wang. Plotseling was er een stem uit boven. "Rikki? Rikki? Rikki!"




"Rikki word wakker!!" Mijn ogen vlogen open en lichaam schoot omhoog en ik haalde diep adem, waardoor er een vlaag frisse lucht in mijn longen terecht kwam. Maar ik was te vlug omhoog gekomen en kon de hoofdpijn al aan voelen komen dus hield ik mijn hoofd in mijn handen. "Rikki, is alles goed met je?" Hoorde ik dezelfde stem van mijn droom te vragen . Ik opende mijn ogen en keek in de grote bruine ogen van mijn zusje Lola, haar ogen schoten over mijn gezicht om te achterhalen wat er mis was. "Ja, ik ben in orde Lola.. " Zei ik tegen haar met een zucht . "Had je één van de dromen over vroeger?" Lola keek me aan me en ik knikte. "Ik hoorde je mompelen dus kwam ik kijken of alles goed was met je, maar toen begon je te schreeuwen van 'Laat me los' en 'Je doet me pijn!' toen werd ik bang en heb ik je wakker gemaakt." Ik wreef over mijn slapen en zuchtte opnieuw . "Sorry dat ik je liet schrikken zusje." Ik haalde mijn handen door mijn kort geknipte, rood geverfde haren. " Het is al goed, je deed het niet met opzet." Glimlachte ze naar me. Ik opende mijn armen en wachtte tot ze in mijn armen kroop, zodra ze dit deed sloot ik mijn armen stevig om haar heen.

We waren zussen, maar je kon het niet zien. Lola had diep bruine ogen en lang bruin haar, maar mijn ogen waren blauw groenig en ik had mijn haar kort laten kippen en rood geverft. Ook was ik veel langer dan haar.
Zo zaten we daar een tijdje, Lola speelde met haar haar en ik was mijn gedachten aan het verzamelen. "Rikki?" Hoorde ik Lola plotseling zeggen. "Hmm wat?" Ik schudde mijn hoofd en keek mijn zusje vragen aan. "Ik vroeg of je met mijn naar de stad zou willen om lekker te ontbijten?" Ze vroeg me. "Ja sorry, natuurlijk. Ik zal me even klaarmaken en dan gaan we oke?" Lola knikte en stond op van mijn bed om naar haar eigen kamer te gaan en zich ook klaar te maken. Ik gooide het dekbed van me af en zwaaide mijn benen over de rand van mijn kingsize bed en stond op, maar zodra ik een stap deed lag ik meteen op de grond. "Auw.." mompelde ik zachtjes. "Gaat alles goed daar?" Ik hoorde Lola roepen vanuit haar eigen kamer. "Ja, gaat prima allemaal!" Riep ik terug.
Ik keek naar mijn voeten en zag waarom ik viel, mijn voet was verstrikt in de draad van mijn telefoonoplader. Typisch iets voor mij om de dag te beginnen met omvallen, en het hiep mijn opkomende hoofdpijn nou ook niet bepaald. Ik stond op, wikkelde mezelf uit de draad en liep naar mijn kast en pakte een paar skinny jeans en een shirt met een tekst erop. Ik vond tekst shirts leuk en de teksten deden me altijd glimlachen.

Ik liep naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en wat mascara op te doen, aangezien dat de enige soort makeup is die ik draag. Ik was nogsteeds met met mijn gedachtens bij mijn droom en probeerde te achterhalen waarom ik dit had gedroomd. Ik lette niet goed op wat ik deed en prikte mezelf vervolgens in mijn oog met mijn mascara borsteltje.
" Fu .. " "Rikki!" Hoorde ik Lola me waarschuwrn. ".. dge ! Ik was van plan om Fudge zeggen! Lola" Schreeuwde ik terug, terwijl ik driftig begon te kipperen waardoor ik probeerde te voorkomen dat mijn mascara zou vlekken onder mijn oog. terwijl ik Lola nog hoorde lachen "Ja natuurlijk! En ik ben een ezel die goud poept! " Ze bleef lachen en ze stak haar hoofd om de deur van de badkamer. Ze wist van mijn vloeken één van mijn gewoontes was, maar wou niet dat ik vloekte in haar bijzijn en dus verzon ik de meest domme vloekwoorden ooit .
Toen we klaar waren ik pakte mijn sleutels van het ladenkastje in de hal van ons appartement en opende de deur, zodat Lola eerst naar buiten kon gaan, ik sloot de deur achte me en draaide hem vervolgens op slot. Ik begon aan de trappen af te dwalen naar de voordeur van ons appartement complex. Toen ik buiten kwam zag ik Lola al staan wachten bij mijn auto." Slome!" plaagde ze. "Volgens mij wil jij wel lopend naar de stad of niet soms?" Plaagde ik haar terug. Haar ogen werden groot en haar mond hing open "No way! dat is meer dan 5km hien vandaan ben je wel lekker! En het is ochtend en je weet hoe ik ben in de ochtend, en .. " Ik begon te lachen en liep naar haar toe, drukte op het knopje om mijn auto te ontgrendellen waar door Lola schrok en mij nog meer aan het lachen maakte. "Oh ik haat je Rikki!" siste ze tussen haar tanden door. "Oh wat lief, ik houd ook van jou Lola, zusje van me!" En blies haar een kusje.





Oke mensjes, ik ben begonnen aan een nieuw verhaal!
Misschien herkennen sommige van jullie dit verhaal wel van Wattpad, maar wees niet boos ofzo want dat is mijn accout ook!
Het leek me alleen leuk om het hier in het nederlands te posten, aangezien ik hem daar in het Engels schrijf!
Let me know what you think okay? x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen