Foto bij ~ 004

RedDevils: Echt zalig !! Snel verder !!!!!!!!! <3 :')

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • xAmbiex

    Super leuk verhaal, misschien is het wel leuker zonder Harry?

    1 decennium geleden
  • Ludicrous

    Ik heb vandaag in één keer It's not just that easy gelezen en ben nu ook al verslaafd aan dit verhaal!
    Waar ziek zijn allemaal wel niet goed voor kan zijn (:

    1 decennium geleden
  • Caramelpopcorn

    Leeeeuukkk!!
    Hahahaahah, jill heeft een super karakter !!
    ABBY NIET :@

    X

    1 decennium geleden
  • Summerday

    Oww jaa ik doe mee aan de opdracht maar ik hoef niet per-se een shoutout mijn verhalen zijn toch verschrikkelijk slecht.

    Naam: Melody Vitoria Alexis
    Bijnaam: Mel
    Leeftijd: Een halfjaar ouder dan Jill

    Uiterlijk: Melody heeft prachtige blonde haren die soms wel goud lijken, ze heeft prachtige ogen. De kleur is moeilijk te zeggen een beetje groen/blauw maar wel donker. Ze heeft altijd pretlichtjes in haar ogen maar als ze verdrietig is verdwijnen die meteen en zijn haar ogen koud en kil. Maar als ze boos is lijkt het wel of haar ogen boven het vuur staan. Ze heeft een slank postuur en geen grammetje vet. Ze heeft rechte witte tanden en als ze lacht dan straalt ze helemaal. Dus gewoon iemand om jaloers op te zijn

    http://hallowallpaper.blogspot.nl/2011/06/emilie-voe-nereng.html <---

    Karakter: Melody is heel open en spontaan. Ze kan het met iedereen vinden en is heel sociaal. Ze is best goed met talen en aardrijkskunde maar ze heeft bijles voor wiskunde. Stiekem is Melody heel erg onzeker en jaloers op Jill maar dat laat ze natuurlijk niet merken. Ze is zeker niet verwaand of verwend of een bitch. Abby en haar groepje proberen Melody bij hun groepje te betrekken maar Melody blijft liever op de achtergrond in het populariteits gebeuren van school. En ze is gewoon een normale scholier.

    Bijzonderheden: Iets wat te maken heeft met de jeugd van Melody heeft haar helemaal veranderd. Ze is wel altijd vrolijk maar eigenlijk is ze hartstikke onzeker en verdrietig. Ze snijdt zichzelf en is vaak depressief maar ze probeert dat te verbergen onder een glimlach.

    1 decennium geleden
  • Summerday

    Ik ben verliefd op je story(flower)
    Of nouja als je stories zijn super! :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen