Foto bij Page one †

Dankjewel voor de abo's.
Dit apprecieer ik erg.
Vooraleer ik negatieve commentaren krijg
in verband met dit verhaal:
ik wil absoluut niemands idee stelen..
Ik vond gewoon dat ik dit moest doen.

Voor mezelf.

† 19 november 2013 †

Dit is de eerste keer dat ik een verhaal schrijf en al meteen zo'n diepzinnige.
Elk gevoel wordt voor mij persoonlijk heel zwaar om in woorden om te zetten dus ik hoop dat jullie me hierin steunen. Ik doe dit helemaal niet om aandacht te krijgen, maar gewoon omdat ik behoefte had aan een dagboek. Ik koos ervoor om het met jullie te delen, zo kan ik met mijn verhaal toch bij iemand terecht. Dankjewel voor jullie abo's, dat geeft me werkelijk moed om hieraan te beginnen.

Als eerste wil ik jullie graag meedelen waarom ik dit dagboek heb gemaakt. Niet omdat ik mezelf snij zoals velen, want dat doe ik niet. Nog niet. Mijn bedoeling is enkel om mijn hart te luchten over alles wat me dwarszit.
De laatste tijd is het vooral mijn beste vriend die mijn hart telkens opnieuw breekt. Eigenlijk is hij zowat mijn ex-beste vriend. Ik kan zelfs niet met zekerheid zeggen of hij het onwillig doet of niet. Het probleem is dat hij me altijd beschouwde als zijn beste vriendin en zo zag ik hem ook. Niet zo lang geleden ben ik er met veel omwegen achtergekomen dat hij diepere gevoelens voor me had/heeft. Ik heb trouwens geen idee of ik in de verleden of tegenwoordige tijd moet spreken, want hij kan nog verliefd op me zijn. Misschien wel, misschien niet. Maar goed, hij heeft me nooit verteld wat hij voor me voelde en liet mij doodleuk vertellen over mijn vriendje. Natuurlijk wist ik niet dat ik hem daarmee kwetste..
Ik heb hem al vragen in die richting gesteld, voorzichtig weliswaar, maar hij wimpelt me elke keer opnieuw af. Nu is hij samen met iemand anders, een goede vriendin van me. Het meisje waar hij nu mee gaat, weet helemaal niets van het verleden dat haar vriendje en ik delen.
De jongen lijkt helemaal over me heen te zijn, maar hij raakt me altijd per ongeluk aan, kijkt altijd naar mij en kust zijn vriendin vooral wanneer ik erbij ben. Hij wrijft het letterlijk onder mijn neus. Ik weet niet of het is omdat hij het ziet als een soort wraakactie of dat hij me nog echt ziet zitten..

Mijn eerste hoofdstukje was niet zo lang, maar het heeft me toch opgelucht. Ik weet niet eens of ik doorga met dit hele gebeuren, dat ligt een beetje aan mijn eigen inspiratie en aan jullie reacties natuurlijk. Als jullie raad voor me hebben, wees welkom.
Bedankt voor het lezen.

Reageer (1)

  • Horlinson

    Moedig van je dat je dit doet.
    Mijn abo heb je! xoxo
    Stay Strong!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen