Vanavond dan nog maar een hoofdstukje haha om jullie niet in spanning te houden ( als het eigenlijk al spannend was)

XXX iris

(Vanuit Daan)

Kom op Daan uit je bed we moeten vandaag de studio's in en je moet het goed maken met je liefje galmt Rein in mijn oren. Ik doe mijn ogen open en trek en willekeurige broek aan met een shirt. Ik ren de trap af en ga aan de ontbijttafel zitten. Na zo'n 10 minuten komt Rein naar beneden met zijn haar perfect in model. Zo Rein je haar weer perfect in de puntjes gewerkt? vraag ik. Ja in die tijd heb jij kunnen bedenken wat je voor Emma doet. Ik knik, ja ik heb al iets in gedachte. Ehm Daan? Mike kijkt me met een ernstig gezicht aan. Wat is er? Nou kijk ik ging vanmorgen toen jullie nog sliepen even Emma bellen om te vragen of ze naar de studio's wou komen zodat dat gewoon makkelijker voor Daan was. Maar ze nam haar mobiel niet op dus toen heb ik naar huis gebeld waar mama opnam. Die vertelde me dat pap naar Curaçao is omdat daar nu een wielerwedstrijd wordt gegeven en hij de fietsen tijdens de race moet controleren en maken. En omdat Emma zo verdrietig thuis kwam heeft mama haar ook naar Curaçao gestuurd om er weer even bovenop te komen en alles hier met Kirsten en ons te vergeten.

Verdomme, ik gooi mijn bord op de grond die in duizend stukjes valt en trap tegen de stoel aan. Wow Daan rustig zegt Rein. Ik kijk op 'waarom kan er bij mij nou nooit iets goed gaan' mompel ik. Ach Daan dat valt ook nog wel mee kijk wat je bereikt hebt lacht Kate. Ik glimlach. Weetje ik ga gewoon achter haar aan naar Curaçao. Ik pak mijn mobiel en begin met de producer te bellen dat ik vandaag echt niet kan komen? Huh hoezo vraagt de producer. Ben je ziek? heb je een ongeluk gehad? of is er een natuurramp gebeurd in Goor? Ik zucht nee, nee en nog eens nee. Ik heb ruzie met mijn vriendin nou ja eigenlijk ex vriendin en ik moet vandaag echt naar haar toe om het goed te maken, anders kan ik het echt wel schudden? Sorry Daan, het spijt me echt maar we moeten vandaag echt die studio's in, als we dat uitstellen schuift alles weer op waardoor de cd later uitkomt en we alle andere afspraken dus ook moeten verzetten. Dat meen je niet roep ik uit. Ik ben er altijd en nu 1 keertje kan ik niet en krijgen we meteen dit gezeur. Echt sorry man maar je zult toch een keuze moeten maken je muziek carrière of je vriendin. WAT betekent het meteen als ik mijn vriendin kies dat ik Mainstreet moet laten vallen! Nee joh dat is het niet maar alle datums staan al vast met tv en radio enzovoort, als we die weer gaan verzetten komt dat wel erg onprofessioneel over. Dan heb jij niet alleen een probleem maar Owen, Nils en Rein ook. Ik knik begrijpend. Oke we zullen er zijn.

Ik stap terug naar de jongens. We moeten toch naar de studio's zeg ik. De jongens knikken begrijpend. Tja ik had het eigenlijk ook wel verwacht zegt Nils. We staan op om onze koffers te pakken. Ik prop alle kleding de los op mijn bed ligt in mijn tas maar mijn tas wil niet dicht. Ik zucht en er rolt een traan over mijn wang, dit was een van de dingen die Emma altijd voor me deed. Mijn kleren netjes opvouwen zodat het er wel inpast. Ik pak er weer en paar shirts uit en vouw ze zelf redelijk goed op waarna ik het weer probeer. Dit keer gaat mijn tas gelukkig wel dicht.

Wel lopen met z'n vieren langs Mike, Nikki en Kate. Ik geef ze alle drie een knuffel. Bij Mike blijf ik even iets langer staan. Het komt heus wel goed tussen Em en jou hoor zegt Mike. Ik hoop het zucht ik. En zo niet dan blijven we altijd nog goede vrienden. We hebben nog iets voor je zegt Kate opeens. Ze haalt een cadeau te voorschijn. Emma heeft de zelfde, het was eigenlijk omdat jullie vandaag 3 maanden hadden maar misschien is het nu gewoon een leuk aandenken aan de tijd die jullie samen hadden zegt Nikki. Zo als zij het zegt klinkt het allemaal wel erg definitief. Ik pak het cadeau aan en stop het nog bij mijn tas in. Daarna vertrekken we richting de haven waar ik alleen maar verdrietiger van word. Dit moest de dag van Emma en mij worden maar in plaats daarvan zijn we duizenden kilometers van elkaar gescheiden en is het uit tussen ons. Met een verdrietig gevoel stap ik de boot op. Nog nooit was mijn liefdesverdriet zo groot.

Reageer (1)

  • UrWishhx

    ...
    I just have nothing to say..

    xx Liefs

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen