"Uhh..." "Nou, ik denk dat... Nee laat maar." "Ik weet het!" zeggen we allemaal, maar niemand weet het. Dan komt Menora met het idee. "Misschien kunnen we een plaatje heeeeeeel groot uitvergroten en dan uitprinten?" zegt ze en we stemmen allemaal toe. We springen met zn allen achter de computer, maar er is maar 1 stoel dus dat liep uit in een klein "meidengevecht." "Ik mag op de stoel!!" zeg ik dan en ga zitten. "Aahh, eindelijk!" zeg ik en draai een rondje met de stoel. "Eindelijk zijn we weer samen, ohw mijn liefste!" Ze kijken me raar aan. "Wat? Mag ik ook even priveci." Ze beginnen te lachen. Ik snap niet waarom ze lachen en klik google aan. Ik typ "Niall James Horan." in en krijg meteen miljoenen plaatjes.
We zijn al een tijdje aan het zoeken, en we hebben nu alleen nog maar een plaatje van Niall Horan, Zayn Malik en Harry Styles. We zijn nu aan het zoeken naar Liam Payne. Er word op de deur geklopt en Menora's moeder komt binnen. "Hoi, willen jullie misschien blijven slapen? Menora is vanavond alleen met haar broers thuis, en die gaan waarschijnlijk ook weg," vraagt ze, "van mij mag het." We kijken elkaar aan. "Jaaa! Gezellig! Meidenparty!" roepen we, waardoor haar moeder moet lachen. "Overleggen jullie zelf even met jullie ouders? Dan ga ik even naar de winkel." zegt ze en we knikken.

"Ik zie een meisje,
ze heeft verdriet,
ik wil haar troosten,
maar spiegels praten niet."

typt Menora in op haar mobiel. Ik kijk mee en zie het, maar doe alsof ik niks zie. "Ik wist het..." zegt ik zachtjes en sta op. Ik loop naar het raam, waar de kat zit en til hem op. Ik ga zitten en zet hem op mijn schoot. Ik aai hem en de andere kat komt ook binnen wandelen. Hij springt via een doos, op Menora's bureau en pakt een wattenstaafje. Hij begint er op te bijten waardoor Lotte moet lachen. Ylva pakt hem af en gooit hem weg. Ik til de kat op en gooi hem op de grond, waarna die meteen op bed springt en gaat liggen op het kussen van Menora. Ik grinnik. "Die kat die is lui, die kat die is lui, die kahat, kahat die kahat is lui." zing ik en lig dubbel van het lachen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen