Ik, Lotte, Ylva en Menora zitten op Menora der kamer. "Wat gaan we doen?" vraagt Lotte, al voor de 3e keer. Ik denk na, tot ik opeens een spin zie lopen en schrik. Ik begin te gillen en de kitten springt op. "Kijk uit!" riep Menora nog, maar het was al te laat.. De theekopjes en de koektrommel liggen al op de grond. Menora springt op en pakt meteen alles op. De spin zit er nog steeds. Ylva tilt de kitten op en houd hem omhoog en gaat tegen de muur staan, precies onder de spin. Ik en Lotte beginnen keihard te lachen. "Piccaa!" roep ik en maak een foto.
Menora is net klaar met opruimen en loopt de kamer weer in, met nieuwe glazen en nieuwe thee, en natuurlijk nieuwe koekjes. Ik sta op en duik meteen naar de koektrommel, die bijna op de grond valt. Ik pak een koekje en een kopje thee en dip het koekje in de thee. "Wat gaan we nou doen?" zeurde Lotte door. Het irriteert mij zo... Lotte staat op en zet MTV aan op Menora's tv. One Direction was erop met Story Of My Life.

"The Story Of My Life,
i take her home,
i drive al night,
to keep her warm,
and time is frozen."

We beginnen meteen mee te zingen en als het liedje afgelopen is komt Ylva met een idee. "Ehh, we kunnen ook One Direction poppen van karton maken!" zegt ze. We kijken elkaar even aan. "Jaaa!" roepen we dan met zn allen. We beginnen meteen met alles bij elkaar zoeken: Karton, lijm, schaar, plakband, stiften, potloden. Vanalles. "Hebben we wel genoeg karton?!" lach ik. Ylva kijkt met een angstig gezicht. Ze schud verlegen haar hoofd. Ik knik en begin dan het grote stuk karton (5x3) af te meten en delen door 5. "Past wel!" zeg ik en Lotte kijkt op. "Maar, hoe gaan we het maken?" vraagt Lotte. En daar hebben we geen antwoord op...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen