1 MAAND LATER

´Het is een beetje een spel show hé, alle dj´s zijn in het pand dit jaar´ begint Coen. ´Als of de kerstborrel vroeg is dit jaar!´ Iedereen in de kantine begint een beetje nerveus heen en weer te wiebelen. Dadelijk word ik uitgekozen. En dan.. Hey Zayn alles goed? Wat leuk dat jullie ambassadeurs zijn. ´Joanna!!´ Word er over de radio uitgeroepen. 'Wat?!' roepen ik hard op. NEE NEE NEE NEE. Iedereen begint luid te applaudisseren. Met vijf camera ploegen op mij gericht en mijn witte tanden lach loop ik naar de studio. Giel en Paul staan naast Wilburt. Ik ben dus de laatste die word toegevoegd aan de groep. 'Gefeliciteerd hé!' zegt Wilburt met een schaapachtig lachje. 'De radio single chick in het glazen huis!' roept Sander. 'En Paul is nog vrijgezel' zegt Coen. 'Mannen en vrouwen slapen toch gescheiden' De hele pers groep begint te lachen. Wilburt begint enthousiast samen met Eric te vertellen over het doel van dit jaar. Het doel is . Stille slachtoffers van Aids 'En het themalied word dit jaar gezongen door een internationale band!' Sander start een tromgeroffel muziekje in. Dan gaat de deur met een noodgang open. 'Vijf jongens beginnen enthousiast te roepen' Door de hele studio zijn flitsen te zien. Ik glimlach breed en klap in mijn handen. Wat moet dit er belachelijk uit zien trouwens. 'Welkom jongens' zegt Wilburt. 'Dit zijn onze dj's!' Hij wijst naar Giel, Paul en mij die naast elkaar staan. Harry begint als eerst zich voor te stellen aan Giel en Paul en tot slot aan mij. Bij mij staat hij stil. De rest van de jongens staan te wachten totdat hij merkt dat de andere van de groep achter hem staan te dringen. 'Hoi, Joanna' ik steek me hand uit. Harry knipoogt kort. 'Harry'. 'Niall' 'Louis' 'Liam' Achter Liam verschijnt een jongen met zwart haar en een kuif. Even slik ik. Zayn kijkt op, trillend steek ik me hand uit. 'Joanna' zeg ik iets zachter dit keer. 'Zayn' Een twinkeling verschijnt in zijn ogen.
De jongens gaan om ons heen staan. En de pers maakt foto's. Ik haal even diep adem en zet mijn beste glimlach op. Iedere dj had het draaiboek voor deze dag gekregen. Hierna zou een bespreeking zijn met 3x raden. One Direction. Maar eerst moesten we nog de pers te woord staan en One Direction gaat live het thema nummer zingen. Jippie. Op een onderwerp stond een code. We mochten niks zeggen over de overnachtingen van One Direction in het glazenhuis. Het zo erg veel aandacht trekken naar One Direction en minder voor het thema. 'Hoe vind je het dat One Direction het thema nummer zingt?' 'Het is toch fantastisch dat ze zich inzetten voor zoon onderwerp!' 'Er zijn nog een aantal bandleden vrijgezel, zit er misschien een prins op het witte paard tussen?' Even word het stil. 'Wie weet?' 'Ze zijn engels' 'En ik heb Nederlands bloed' De interviewer lacht. 'Dankje' zegt hij kort.
Coen en Sander kondigen het thema lied aan. De jongens gaat de aparte studio in en klaar staan achter hun microfoons. Wouw wat is dit lang geleden.
Ik voel de ogen van Zayn op me branden.

'Think that we got more time
When we're falling behind
Gotta make up our mind'

Is het heel gek als ik het thema lied op mij vind slaan?...

Don't look back,
but if we don't look back.
We're only learning then.
How to make all the same mis
Same mistakes again.


Samen met de jongens van One Direction loop ik naar Wilburt zijn kantoor. Terwijl Giel en Paul de laatste persleden te woord staan. 'Dus..' Harry barst in lachen uit. Ik sla hem op zijn achterhoofd terwijl Niall op mijn rug springt. 'Niall!!' kraam ik uit. Harry, Liam en Louis lopen voorop. 'Hup paardje!' Niall begint allemaal dingen te roepen. 'Ik heb je gemist' fluistert Zayn in mijn oor. Niet op reageren Joanna...
'Zoo!' Ik loop voorop in het kantoor. Paul zit aan de tafel, zodra hij mij ziet verschiet hij even van kleur. 'Hey?' 'klop klop' Wilburt komt binnen lopen met Giel en Paul. 'En zijn jullie er klaar voor jongens?'

Reageer (5)

  • xAniqueHoran

    SNEL VERDER JANIE OKEY

    1 decennium geleden
  • Sketch

    en nu ga je verder janie gummy beertje... ohnee dat was jij niet <3

    1 decennium geleden
  • amberkishatu

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Nour2Lizzie

    Leuk aub snel verder

    1 decennium geleden
  • bizzle14

    leuk deeltje!!

    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen