srry dat ik zo lang geen nieuw hs plaatste, het spijt me zeer (dat klinkt raar)
ok in elk geval is er nu een nieuw hs jippie enjoy
xxx

Na de lessen stormt de hele klas -buiten Lynn en Chanyeol natuurlijk- naar Inge en Leslie. We zijn heel nieuwsgierig. Ze vertellen dat Leslie op de kamer slaapt met Joël, Monsif en Yassir (uit de andere klas) en Inge slaapt samen met LYNN!!!! Er was geen andere kamer meer waar er nog een bed vrijwas en een bed bijschuiven vinden ze hier op de academy maar niks.
Ik griezel:" Op de kamer met Lynn! Jij liever dan ik!"
Inge kijkt me raar aan.
Natuurlijk ze kent Lynn nog niet.
"Lynn heeft Britney en mij uit elkaar gedreven. Ze gebruikte een list. Maar nu is alles weer goedtussen Britney en mij", legt Nils uit. en hij geeft me een kusje op de wang. Ik glimlach.
"En Lynn had Mylène betoverd, zodat die op Fabian verliefd werd, en heel bot ging doen", vult Silke aan. We beginnen allemaal door elkaar te praten. Inge staat er verslagen bij. Teleurgesteld. Misschien verwonderd. Leslie ziet het, kijkt begrijpend, en slaat een arm om haar heen. Daarna haalt Inge haar schouders op en zegt, hoewel ik dat door het geroezemoes bijna niet versta, dat ze even alleen wil zijn. Vervolgens stapt ze weg. Ach ja, er zal wel niks bijzonders aan de hand zijn, zeker? Mylène, Rosanne, Melle, Roan, Silke, Rein, Nils en ik gaan naar kamer 311 (onze kamer). Ik ga op Nils' schoot zitten.
"Wat vinden jullie van Inge en Leslie?", vraagt Silke.
"Heel aardig", antwoord ik. Ze knikken allemaal bevestigend.
"Maar met Lynn op een kamer. Brrrr, ik zou het niet lang volhouden", zucht Rosanne.
"Zeker niet, Lynn houdt vast niet van thee", antwoordt Rein droog. Silke schiet in een giechelbui. Soms is het echt een raar kind.
"Isabel houdt volgens mij wel van thee", zegt Mylène.
Nils zucht, "Zijn we nu echt over thee bezig?"
"Tuurlijk", zegt Rosanne hyper "Een heel interessant onderwerp. Wie wil er een kopje trouwens?" We zuchten. Mylène springt ook recht en samen gaan ze (alweer) thee zetten. Ik aai Nils door zijn haar. Hij lacht en neemt mijn hand vast. De tweeling zet de theepot op de grond voor ons neer .
"Hé, Rozy, zet je please je iPod nog eens aan. Ik wil muziek horen. Alsjeblieft", smeekt Silke.
Rosanne knikt en zet double me op.
'Double me, double you, is it me or is it you?'
Opeens gaat de deur open. Oh nee, Katja of Lieke zeker? Nee........ Leslie!!!! Hij komt de kamer binnen en begint op de muziek te dansen. We kijken hem allemaal aan. Hij is echt heel erg goed!!!!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen