Waaaah weer een nieuw hoofdstukje. Oke heb al een aantal hoofdstukjes net gemaakt maar willen jullie nu veel in 1 keer of een beetje verspreid. Laat het weten!!!

XXX iris

Ik pak een tijdschrift uit mijn koffer en kijk stiekem over de rand naar Daan. Ik zie dat hij iets op zijn mobiel typt. Waarna ik maar weer verder ga lezen in het artikel over Selena Gomez. Maar mijn gedachtes zijn de hele tijd bij Daan. Waarom doet hij zo en wat zal ik in vredesnaam verkeerd hebben gedaan. Diep in gedachte denk ik verder totdat Rein zowat boven op me ploft en naast me gaat liggen. Hey What's up zegt hij vrolijk. Ik schud mijn hoofd, nee niets zeg ik terwijl ik mijn tijdschrift weg leg. Zeker weten zegt hij met opgetrokken wenkbrauwen. Oke der is wel iets alleen weet ik zelf al niet hoe ik het moet oplossen. Het is Daan he? vraagt hij. Ik knik sinds vanmiddag doet hij al heel gek en praat hij nauwelijks meer met mij. Ik weet echt niet wat ik verkeerd gedaan heb. Rein geeft me een knuffel. Het komt heus wel goed hoor fluistert hij in mijn oor. Ik knik en laat hem weer los. Waarna ik recht in de jaloerse ogen van Daan kijk. Ach ja kan mij het schelen als hij niet normaal tegen mij kan praten moet hij ook niet zo gaan doen wanneer ik Rein gewoon een vriendschappelijke knuffel geef. Ga je mee friet halen vraagt Rein? Ja is goed. We nemen de bestellingen van iedereen op en lopen richting de snackbar waar ik dat vage figuur om de hoek zie rennen. SHIT Rein meekomen zeg ik terwijl ik Rein zijn hand pak en achter het figuur aan ren. Wat is er vraagt Rein? Nou kijk dat figuur zagen Nils en ik ook vanmiddag bij ons huisje maar toen wij hem of haar ook zagen maakte die dat die weg kwam. Dus zijn we erachter aan gerend maar we hebben niets gevonden. Oke dat is echt raar zegt Rein. Ik knik en wil al weer terug lopen omdat het vage figuur nergens meer te bekennen is maar dan valt Rein iets op op de grond. Hij bukt om het op te pakken. Wanneer Rein zijn hand opent zie ik dat er glinsterende zilveren oorbel in ligt die me erg bekent voor komt. Zal die van dat vage figuur zijn vraag ik. Geen idee maar kan best. Maar terug gaan naar die Snackbar? Ja is goed Rein stopt de oorbel in zijn jaszak en samen lopen we terug richting de Snackbar.

Met de frietjes en hamburgers in onze handen lopen we terug naar het huisje. Rein zucht ik heb echt geen idee wie zwarte panty is maar het is wel duidelijk dat ze het op ons gemunt heeft. Huh zwarte panty? Ja heb je dat niet gezien dat vage figuur droeg een zwarte panty, dus noem ik der maar zwarte panty. Maar Rein je bent geniaal roep ik blij. Ja weet ik toch grijnst hij, oke even serieus waarom eigenlijk? Nou kijk als die een zwarte panty droeg betekent dat dat het een meisje is. Wauw Emma leer je toch nog iets van je zusje die de hele tijd CSI kijkt. Ik grinnik tja het heeft zo zijn voordelen he. We lopen richting de deur van onze kamer maar net wanneer ik de kamerdeur open wil doen houd Rein me tegen, He Emma beloof me 1 ding! Ik kijk hem vragend aan, en dat is? Dat je je niet laat kleineren door Daan. Laat hem mooi denken wat hij wilt hij verpest het alleen voor zichzelf. Maak er gewoon een leuke vakantie van. Oke ik beloof het zeg ik en loop de kamer in. Wie wilt er friet ? schreeuw ik door de kamer. Meteen komt Mike op me afgelopen. Tja ik had niet anders van jou verwacht zeg ik hoofdschuddend.

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Leuk ! Snel verder ! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen