Foto bij Hoofdstuk 1

mijn dialogen zijn echt slecht maar daar moet je maar overheen kijken. en ik weet elke attractienaam en bijna alles van disney dankzij mijn moeders verslaving dus ik zal vaak namen van dingen gebruiken puur omdat ik het weet en het bijna automatisch gebeurd.

Rebekah

"Rebekah ik weet dat je Benjamin en Bentley mist maar moet je nu echt zo hyper doen" vroeg Maya Ik keek haar met een blik aan waarvan ze wist dat ik toch niet rustig kon doen. Ik was zo blij dat ik mijn broers eindelijk weer zou zien. ik heb ze met kerst voor het laatst gezien en dat was 6 maanden geleden. Ik vind het erg jammer dat ik ze niet zo vaak zie, maar ja ze zijn nu eenmaal internationale modellen en zijn erg druk.

"Rebekah". Ik keek op en zag dat er heel veel mensen uit de deuren kwamen. Ik was zo diep in gedachten dat ik niet eens door had dat hun vliegtuig al geland was. Ik zocht tussen de mensen totdat ik het krullende haar van mijn broers zag. Ik rende op hun af en gaf ze beide een dikke knuffel. "Ik heb jullie zo erg gemist" zei ik.
"Wij jouw ook zussie".

We liepen naar de auto. Zodra iedereen zat begonnen we ove de vakantie te praten. We hadden afgesproken om rechtstreeks door te rijden naar Parijs. Ik had erg zin in deze vakantie. We zouden eerst drie dagen in Disneyland Parijs zijn en zouden daarna naar Parijs zelf gaan voor nog een week. ik liep al maanden te zeuren dat ik een keer naar parijs wou en was dan ook blij dat e eindelijk zouden gaan. Benjamin en Bentley snapte niet dat ik zo graag naar Parijs wou maar hun waren er al vaak geweest en hadden alles al gezien. Ik daarintegen was er nog nooit geweest en was dus er nieuwsgierig naar hoe alles daar was.

Na uren in de auto kwamen we eindelijk aan in Disney. We gingen eerst inchecken voor we naar het park zouden gaan. We liepen het hotel binnen en ik keek mijn ogen uit. Het was zo groot. We liepen naar de incheck balie en kregen al snel onze kamer sleutel. Ik pakte snel mijn spullen uit en wachtte totdat de rest ook klaar was. Daarna gingen we met zijn alle het park in.



heey ik weet dat dit een kort hoofdstuk is. ik beloof dat het volgende langer woord. de uitleg over het niet schrijven en lengte van dit hoofdstuk leg ik nog uit. ik heb dit al een paar weken geleden geschreven en was nog niet verder gegaan

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen