Foto bij 41. Getting a little bit freedom back

Klein stukje, en persoonlijk vind het ik het echt slecht :/

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Sophietjuh99

    Het is echt niet slecht, lieverd! Ik ben heel trots op je dat je gewoon alles durft te vertellen! *plethug*

    1 decennium geleden
  • LynnieTomlinson

    Super mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • LaDispute

    Ik vind het hartstikke goed geschreven!
    Ik hoop dat het gauw weer goed gaat tussen Rik en jou <3

    Cccccccccccc

    1 decennium geleden
  • Newa

    Ik heb echt een nieuwe bril nodig, ik kan t amper lezen, k heb t gekopieerd in word geplakt, zwart letter type genomen en vergroot tot iets van letter type 20 of zo, toen kon ik het lezen, en wat ik toen las
    woooooow k heb het gewoon 2 keer gelezen, echt super mooi geschreven, kort maar oh zo bondig. Ik kon me bij dit stukje veel voorstellen, en ik denk dat de foto klopt, maar dat iedereen dat wel eens heeft, nouja misschien zelfs heel vaak, maar de meeste zijn dan denk ik bang om om hulp te vragen, en aangezien jij er voor de dokter gaat, ben jij zo sterk geweest dat je het vroeg, of zijn jou vrienden de allerbeste die je wensen kunt!!!!
    Misschien had Rik een klein ruzietje gehad of zo, dan ben ik meestal ook down.
    En oh ik ben zo nieuwsgierig naar het volgende hoofdstukje wat een cliffhanger
    (ik ben echt zo jaloers dat jullie vrij hebben, maar ja ik heb opgezocht waarom, en ik heb gelezen dat de nederlanders zo slim zijn geweest om niet mee te doen met de 1e wereld oorlog, en er rijk van te worden, maar ik heb ook gelezen dat wij zo dom zijn geweest om de duitse koning in ons land te laten leven, terwijl die de eerste wereld oorlog was begonnen, nouja misschien komt het omdat nederlanders (ja ik geef t toe) super gierig zijn, en er een manier in zagen om geld te verdienen)

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Het is helemaal niet slecht!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen