Foto bij halloween

|| Brooke Anderson ||

nadat ik lekker heb geslapen ga ik me klaar maken voor de halloween avond. ik ga vanavond weer een verhaal vertellen, alleen ik weet er nog geen. "heey!" roep ik vrolijk als Anna en Alex door de gang lopen. "hee! zullen we naar buiten gaan?" vraagt Anna, er ligt weer sneeuw gelukkig. "ja! leuk!" roep ik vrolijk en trek me warme jas en uggs aan. als we allemaal onze jas en schoenen aan hebben rennen we naar buiten en beginnen een sneeuwballen gevecht.

nadat we 2 uur een sneeuwballen gevecht hebben gehad gaan we naar binnen om weer warm te worden. "ik ga douche!" roep ik, als ik me omdraai bots ik tegen James op. "als je gaat douche, mag ik dan mee?" vraagt hij met zo'n stem wat volgens hem verleidelijk moet zijn maar ik vind het alleen maar eng. "hee James" zegt ik en negeer zijn vraag en loop richting me kamer om mijn halloween outfit te pakken. als ik me halloween kostuum heb loop ik richting de douches. ik loop een hokje binnen en ontdoe me van mijn kleren. zet de douche aan en ga er onderstaan. na ongeveer een half uur stap ik de douche uit en sla een handdoek om me heen. snel trek ik me halloween kostuum aan. ik weet nog steeds geen verhaal om te vertellen. ik hoop dat het nog snel opkomt. ik moet echt met een beter verhaal komen dan vorig jaar anders komen ze niet meer. snel loop ik naar de balie. "hee Roy, ik wil graag op de computer. mag ik een kaartje?" vraag ik, als je op de computer wil moet je een kaartje aanvragen en mag je een uur achter een computer. "ja tuurlijk." zegt Roy en geeft me een kaartje. snel loop ik naar de computers en ga opzoek naar een goed spook verhaal.

het is nu acht uur, Anna, Alex, Jai en ik zijn bezig met de voorbereidingen. de andere komen pas om een uur of 9 dus nu zijn we bezig met de versieringen. normaal gezien houden we het op de zolder maar dat mocht dit jaar niet van Roy, dus nu houden we het in de Aula. opeens komt James binnen stormen. "waarom zijn jullie zonder mij begonnen?!" gilt hij boos. "GA WEG!" gil ik boos, ik weet dat het een beetje overdreven is maar ik wil niet dat hij Alex versierd. "waarom gelijk zo boos?" vraagt hij verbaasd. "Dat weet je zelf ook wel James!" roep ik boos en duw hem de deur uit. "doei James!" roep ik nog net voordat hij de deur uit is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen