Oke komt weer een hoofdstuk. Had het gister al geschreven maar was vergeten om op activeren te drukken. Dus dan hebben jullie nu iets om te lezen.

XXX Iris

3 dagen later ( maandag)

We zitten in de auto op weg naar Harlingen waar de boot vertrekt. Ik zie een bordje van Groningen voorbij komen en leg mijn hoofd weer op Daan zijn schouder. Na een kwartier rijden we de snelweg af en gaan we richting een klein dorpje waar we Kate ophalen. Ik spring uit de auto en geef Kate een knuffel, ahw ik heb je echt gemist meid. Haha ik jou ook hoor maar ik heb mijn schatje nog veel meer gemist. Ik zie hoe Kate naar Mike loopt en hem een kus geeft. Daan pakt Kate haar tas en gooit hem in de achterbak. Ik loop weer terug naar de auto en stap in naast Daan. Wanneer we weer de snelweg oprijden komt opeens de best song ever op de radio. Rein en ik beginnen meteen mee te zingen. De rest kijkt ons een beetje raar aan waarna ze weer verder met hun gesprek gaan. Wat nou? roept Rein terwijl hij een paar gekke dans moves doet. Owen kijkt hem aan Nee niks jullie zijn alleen een beetje druk terwijl het nog maar 7 uur 's ochtends is. Rein en ik kijken elkaar aan en trekken onze schouders op. Boeien wat hun er van zeggen en samen zingen we weer verder.

Het is inmiddels 8 uur en mama rijdt de parkeer plaats van de haven van Harlingen op. Ik wacht tot ze een plekje gevonden heeft en dan stappen we uit. Nadat we een kaartje gekocht hebben kunnen we het schip op en gaan we ergens binnen bij het restaurant aan een tafeltje zitten. Ik plof bij Daan op schoot en kijk via het raam naar de zee. Wat heb ik deze tijd met zijn allen de afgelopen weken toch gemist. In die paar weken vakantie dat ik ze mee gemaakt heb, heb ik ze zo goed leren kennen dat het echt ondenkbaar is dat ik ze maar eens in de 8 weken kan zien. Ik kijk naar mijn broer die een kusje bij Kate op de wang plaatst. Ik glimlach en bedenk dat ik hem nog nooit verliefd mee gemaakt heb. Soms wenste ik wel eens dat de tijdweer terug gedraaid kon worden naar de zomervakantie en ik alle mooie momenten opnieuw beleefde. Emma? Ik draai mijn hoofd om en tref Nils zijn ogen aan. Of je ook iets te drinken wilt. Ehm nee hoor. Oke jij Daan? Daan schud zijn hoofd waarna Nils alleen voor zichzelf iets te drinken gaat halen. Ik ga weer uit het raam turen en zie dat het zonnetje schijnt. Ik kijk Daan aan en vraag of hij mee naar buiten gaat. Daan staat op en samen lopen we het dek op. Ik ga bij de rand staan en kijk het water in. Daan komt achter me staan en pakt mijn handen waarna hij ze spreid en het liedje van de titanic begint te zingen. Daan kom op dit is echte slechte humor lach ik. Ohw ik vond hem nog wel goed bedacht. Ik grinnik waarna Daan meteen zegt zie je wel dat jij hem ook grappig vind. Ik trek een serieus gezicht en zeg ja alleen omdat jij het zo grappig uitvoert. Wat doe ik. Ohw niets hoor. Daan begint me te kietelen en ik gier het uit. Kom op Daan niet hier iedereen kijkt ons aan. Dat kan me niks schelen pas als jij zegt wat ik doe stop ik. Oke oke rustig ik zeg het al. Ik vind dat jij de leukste, beste en grappigste manier van de titanic doet. Daan kijkt me tevreden aan en trekt me mee naar de andere kant van het dek. Na tien minuten gezellig te hebben gepraat schalt een mannenstem over het schip dat we binnen 5 minuten aankomen. Ik kijk opzij en zie Ameland liggen met de vuurtoren en al het bos eromheen. Kom op laten we de rest zoeken voordat we ze kwijtraken Daan pakt mijn hand en trekt me weer in de richting van het restaurant waar de rest nog altijd aan het zelfde tafeltje zit. En lekker de hoofdrol van de film zitten spelen? Ik kijk Owen vragend aan hoe weet jij dat? Oh ik heb zo mijn geheime bronnen zegt hij en knipoogt naar me. Ach ja dat zal wel. Ik pak mijn handtas waarna we met z'n allen richting de uitgang lopen.

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Snel verder he ! Kun je er volgende keer wel opschrijven tijdsprong van zoveel dagen? Want jah ik snapte hem eerst niet zo goed he ! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen