Foto bij Darrin

De deur ging langzaam van haar neus af. Eindelijk kon zij weer ademen. Nou, dat was relatief, want ze proefde het bloed dat terug haar neus in vloeide. Wat ook niet hielp was dat gezicht wat verscheen. Het zwarte haar, de felle ogen. Denise wist maar al te goed wie het was. Darrin Le Fay. Door hem stortte haar wereld in elkaar. Hij was de jongen die achter Falco's verdwijning zat. Waarschijnlijk was hij verantwoordelijk voor alle verdwijningen. Denise deed haar best zich groot te houden. Hem haar zwaktes tonen leek in elk geval geen goed plan. Bij gevolg stond zij daar maar strak voor zich uit te staren.
'Ook aangenaam', zei Darrin met een lach. Denise weigerde wat terug te zeggen.
'Darrin is de naam. Welkom, we hadden je al verwacht'
Oh, geweldig. Had zij al die moeite lopen doen en hadden zij haar toch zien aankomen. Geweldig als een plan zo mislukt.
'Kom', gebood hij terwijl hij haar mee de kamer uit nam. Denise keek nog even over haar schouder naar Rome. Haar bevrijden zat er niet in. Beter werkte Denise nu mee zodat zij zometeen kon ontsnappen. Ondanks dat Darrin Denise niet heel strak vast hield, leek hij sterk genoeg om enig fysiek verzet tegen te gaan. Dus brainstormde Denise maar wat weg in haar hopeloze situatie. Misschien kon zij een manier vinden om onzichtbaar te worden.
'Of misschien luister je gewoon naar wat ik jou te zeggen heb', suggesteerde Darrin.
Fijn, kon hij nu ook al haar gedachtes lezen? Dan kon zij maar beter haar hersenen uitschakelen.
Als reactie op haar gedachten betrok Darrins gezicht.
'Je hebt nog geen idee wat ik jou wil voorstellen', klaagde hij. Zijn stem was helemaal niet zo dominant als Denise verwacht had. Voor een kort moment bracht hij haar in de war. Toen schudde zij haar hoofd. Die jongen kon niks goeds van plan zijn. En wel om zeer logische redenen waar zijn woorden geen invloed op konden hebben.
'Als vrienden ontvoeren van mensen die jij als gast wilt hebben voor jou normaal is, of jou uberhaupt een goed idee lijkt... dan ben je mentaal gestoord'
'Wie?'
Denise zuchtte. Dit kon niet waar zijn. Hij kon niet gevraagd hebben wie.
'Je bedoelt dat meisje?', vroeg Darrin alsof hij het echt niet wist.
'Onder andere', gromde Denise terug.
'Sorry. Ik had geen idee dat het jouw vrienden waren'
'Sure', mompelde Denise. Maar Darrin wist van geen ophouden. Hij liftte Denise's hand omhoog en legde plechtig zijn andere hand er bij op. Hij keek haar diep in de ogen aan.
'Wat kan ik doen om het goed te maken? Ik beloof je dat wij haar niks zullen doen'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen