Foto bij Inleiding

ik wil eerst even zeggen dat ik niet de beste ben in nederlandse verhalen schrijven, dus sorry als dit echt slecht is. als je aanmerkingen hebt of verbeteringen zeg ze gewoon. ik sta altijd open voor verbeteringen.

Ik zal me eerst is even voorstellen. Mijn naam is Rebekah Anitah Curtis. Ik ben de jongste thuis en woon samen met mijn zus Maya Skye Curtis in Engeland. Onze ouders zijn 5 jaar geleden omgekomen in een vliegtuig ongeluk. Omdat Maya oud genoeg was om voor mij en mijn tweelingbroers te zorgen, hoefden we niet naar een pleeg gezin. Twee jaar later zijn mijn tweelingbroers Benjamin Edward en Bentley Liam ontdekt als modellen en zijn ze het huis uitgegaan.

Een keer per jaar gaan we met zijn alle op vakantie. Ik zelf vind dit fijn omdat ik mijn broers anders alleen maar met kerst zie voor een paar dagen. Ook dit jaar is geen verschil. Ik mocht dit keer kiezen waar we heen gingen en ik wist meteen waar ik heen wou. Ik had gekozen voor Disneyland Parijs. De rede daarvoor was omdat ik daar mijn laatste vakantie herinnering aan had. Ook zei iets in me dat ik daar naar toe moest.

Ik had nooit verwacht dat ik daar de liefde van mijn leven zou tegen komen. Ook had ik nooit verwacht dat alles uit zou komen zoals het deed. Ik denk wel dat het goed is geweest dat dit alles is gebeurt. Het heeft me laten inzien hoe sommige mensen echt kunnen zijn. Helaas ben ik wel de persoon van wie echt hield kwijt geraakt. De enige vraag die nog steeds in mijn hoofd rondspookt is "zal ik hem ooit nog terug zien?"

Reageer (2)

  • Ancestor

    Supermooi! Ik heb nu al zin in het volgende deel *O*

    1 decennium geleden
  • Amaretto

    Echt heel mooi geschreven (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen