Nadat de film was afgelopen heb ik Tjez naar huis gestuurd. Ik moet morgen weer om 8 uur werken en heb geen zin om het vanavond laat te maken. "Weltrusten" roep ik nog naar mijn vader voordat ik naar boven loop. Zonder op antwoord te wachten sjok ik naar boven. Tijdens de film ben ik echt moe geworden. In mijn kamer kleed ik mij om, doe ik mijn mobiel aan de lader en plof neer in mijn bed. Als snel val ik in een diepe slaap

De volgende dag als ik klaar ben met werken kom ik Tjez tegen op de terugweg. Zoals altijd raken we niet uitgepraat en fietst hij mee naar mijn huis. "Britt, heb je zin om vanmiddag even de stad in te gaan? Ik moet nodig nieuwe kleren hebben." Zucht hij. Ik grijns. Ik weet wat een vreselijke hekel hij aan shoppen heeft. "Tuurlijk, maar eerst even douchen." glimlach ik. Hij knikt. "Mooi, dan haal ik even wat geld op, kom je over een halfuurtje ophalen." verteld hij. Ik glimlach dat het goed is, begroet hem nog en loop daarna het huis in.
Na eerst wat gegeten te hebben stap ik onder de douche. Ik hou van douchen, vooral in deze koude tijd. Lang sta ik onder de douche. Dat vind ik ook altijd zo fijn. Geen besef van tijd. Natuurlijk is dat niet altijd even handig, maar je bent daardoor wel minder gehaast en je vergeet voor een moment even al je zorgen. Oke, nu is het echt tijd om onder de douche vandaan te gaan besluit ik na een tijdje. Snel droog ik me af en kleed me aan. Dat vind ik weer een nadeel van douchen; het is meteen zo koud als je eronder vandaan komt. Met mijn haren in mijn handdoek gewikkeld en mijn mascara uitgelopen over mijn hele gezicht loop ik de woonkamer in. "TJEZZ" gil ik verschrikt als ik hem in de woonkamer zie zitten. "Britty wat zie jij eruit!" grinnikt hij. Ik kijk in de spiegel opzij en zie mijn mascara. Beschaamd neem ik een sprint naar boven. "Schiet je wel even op, het is al 14:30" schreeuwt hij me nog na.
Na eindelijk alles goed te hebben gedaan loop ik weer naar Tjez.

Als we na een paar winkels al aardig wat kleding hebben gekocht lopen we de Mac in. "Pff, wat druk hier" mompelt Tjez. Hij is al aardig chagrijnig geworden van het shoppen. "Kom op Tjez, niet zo chagrijnig, je krijgt eten." vrolijk ik hem op. Meteen ontstaat er een twinkeling in zijn ogen bij het woord eten. "Daar had ik even niet aan gedacht" glimlacht hij. Typisch Tjez, verslaafd aan eten. Ik grinnik. "Wat neem jij?" vraag ik hem. Hij woelt met zijn haren door zijn donkerblonde krullen terwijl hij naar het menubord staart. Twijfelend noemt hij een aantal dingen op. "Tjezz" zucht ik. "Ik weet het niet" zucht hij uiteindelijk. Hopeloos die jongen. Eigenlijk wil die alles wel, maar dat vind hij weer teveel geld en om dan te moeten kiezen, dat kan hij gewoon niet. "Moet ik wat voor je bestellen?" zucht ik. Hij knikt. "Ik zoek wel een tafeltje" Ik knik. Zoals het altijd gaat; eerst loopt hij een half uur te twijfelen over wat hij gaat eten en uiteindelijk laat hij mij wat bestellen zodat hij niet hoeft te kiezen. Ik bestel een chicken sensation voor ons allebei en een ice tea. Dat is iets waar Tjez en ik dol op zijn: Ice Tea. Superslecht, we weten het. Maar zoo lekker!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen