Foto bij Eerste deel kostuum

21-10-2013

Maandag deed ik mijn vriendje naar Turnhout en trok dan zelf even de stad binnen. In de Veritas kocht ik nog enkele missende delen voor mijn kostuum.
Ik kocht er een witte panty en een zwarte diadeem met strik.



De witte panty was best duur. Achja, het komt uit de Veritas, dat is al wat meer kwaliteit. Hopelijk kan ik die na iedere TD uitwassen en opnieuw aan doen. Anders zal ik eens naar Reusel markt moeten gaan om goedkope witte panties te kopen die ik na iedere TD kan weggooien.
Ik ga het in ieder geval nooit in mijn vrije tijd aan doen. Hoe komen mensen erop? Een witte panty? Blegh.

De diadeem is dan wel weer meer mijn ding. Ik heb graag diadeems met dingetjes op. Ik heb thuis zo nog diadeems met kattenoortjes, duivelsoortjes, konijnenoortjes,... Natuurlijk heb ik geen normale alledaagse diadeems. Buiten de deze nu. Die ziet er al meer alledaagser uit!
Ik ben er helemaal fan van. Het is niet van stof, maar van plastic. Dat is makkelijk afwasbaar. En dat is handig want de eerste TD waar we heen gaan, is Bedrieg je lief TD. En daar komt massaal veel volk op af. Je zit daar met een 1200 op elkaar geplakt en je krijgt constant drank over je gemorst. Dan zijn zulke plastic dingetjes de hemel!

Hier zijn nog enkele foto's terwijl ik de diadeem probeer. Opgepast, ik ben verre van een fotomodel!


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen