Foto bij Verwarring

Sara word rood van Dougie. Harry merkt het.

'Ehhh......' Sara weet echt niet wat ze moet zeggen. Ze draait zich maar om en gaat naar de wc. WAT MOET ZE DOEN! Danny is zo leuk, maar Dougie ook! Ach, wat denkt ze nou, ze vallen toch niet op haar...
Ze loopt naar buiten en gaat naar de woonkamer, waar ze alledrie zitten. Sara durft Dougie haast niet aan te kijken. En Harry ook niet. En Tom ook niet. En Danny eigenlijk ook niet. Arg.
Ze schenkt koffie in en gaat zitten. 'Kom je uit Denemarken?' vraagt Tom. 'Nee, mijn ouders zijn hier een jaartje voor hun werk. En dus moest ik mee, wat ik dus helemaal niet leuk vond. Al mijn vriendinnen moest ik achterlaten, en daar heb ik nu ook geen contact meer mee, eigenlijk. En als we weer terug gaan naar Engeland dan gaan we waarschijnlijk ergens anders wonen dan dat we toen woonden. Mijn enige vriendin hier is de andere zaterdaghulp, Melanie. Zij is echt aardig. Hebben jullie haar al zien lopen ergens?' Sara vind het erg knap van zichzelf dat ze zo'n lang verhaal heeft verteld. Applausje. 'Nee, we zijn pas net aangekomen. Hoe ziet ze eruit?' vraagt Danny. Sara voelt dat ze weer een kleur krijgt. 'Heel blond haar, blauwe ogen, een schuine pony, best lang, en loopt meestal op hakken. En ze is best meisjesachtig' zegt ze. 'Best anders dan jij. Jij hebt bruin haar, loopt altijd op Vans of All-Stars. Ik vind bruin haar bij meisjes bijna altijd wel leuker staan dan blond haar' zegt Danny, en kijkt haar schattig aan. En ondeugend. Misterieus. Lief. Moet dit iets beteken.....?

Reageer (1)

  • Saarwasdaar

    oeoeoeoeoe!! verder, plies! (ik zal maar niet zeggen dat ik je bedank voor dat je me bedankt voor dat ik je bedank voor dat jij me bedankt voor dat ik je bedank he? (klopt het?) )

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen