Foto bij 32. 1st day London

Wauw, ik sta in de top.
Ik word er echt wel een beetje stil van. Dankje iedereen, echt heel erg. Ik vind het moeilijk om het te uitten via het internet, dus geef ik jullie maar nog een stukje cadeau :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Spaceless

    Ooh, je hebt me nooit van die Eva-baby verteld ^^
    Hih, wat lief dat je dacht aan mij.
    Ik denk dat ik het wat begrijp. Je denkt dat je je goed voelt, maar toch zit die demon in de weg om het te verpesten. Je denkt dat je goed gegeten hebt. Wat je vriendinnen ook zeiden, maar diep vanbinnen voelde je jou er slecht over. En dat vind ik zo erg :( Ik wou dat ik die demon kon vermoorden die in jou zit..
    Aj lof joe x

    1 decennium geleden
  • Newa

    Ik begin te twijfelen of het wel echt goed ging, want volgens mij (ik kan het fitaal mis hebben) zat het in je hoofd nog niet op zn plek, want zoals je net zelf zegt je noemde jezelf een oplichter, en dan moet ik denken dat iemand wel complimentjes krijgt maar zelf weet dat het niet klopt, dat heb ik ook wel is, dan heb ik bijvoorbeeld een 7 voor de netheid van mn werkboek, terwijl ik nooit mijn huiswerk heb gemaakt en altijd alles heb overgeschreven, dan voel ik me ook niet lekker.

    1 decennium geleden
  • LaDispute

    Ja idd. Goed zo meid!

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Wat goed dat je weer aardig wat at.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen