Foto bij 021

Harry

We zaten met z’n vieren op de bank te wachten op Olivia. Liam was even gaan kijken bij Olivia en ik vond het allemaal maar een beetje lang duren. ‘Li! Draai je om. Ik ben naakt!’ hoorde we Olivia gillen en hoorde Louis lachen. ‘Ik geloof dat ze daar even een gênant moment meemaken’ zei Louis lachend en ik hoorde Zayn zuchtte. ‘Waarom heeft Liam altijd geluk? Hij ziet altijd naakte meisjes en ik niet’ zeurde Zayn. ‘Het is gewoon niet eerlijk!’ zei Zayn balend. Ik had zo nooit over Olivia gedacht? Ik zag haar gewoon als mijn soulmate, mijn buddy. Ik voelde me veilig bij haar en wilde koste wat het kost haar voor altijd beschermen.

Diep in mijn gedachten verzonken merkte ik pas laat dat Liam naast mij op de bank neerplofte. Hij keek geschokt, aangedaan en wanhopig. ‘Wat is er Liam? Je bent toch niet in shock omdat je een ander meisje naakt hebt gezien in plaats van Danielle?’ vroeg Zayn lachend, maar Liam schudde zijn hoofd. ‘Li, wat is er?’ vroeg ik zacht, zodat niemand anders het hoorde. ‘Is het Olivia?’ zei ik er erachteraan en Liam knikte. ‘Wat is er met haar?’ vroeg ik en wist al zeker dat het niet goed was. ‘Hou haar in de gaten Harry, dat is het enige wat ik erover kwijt wil’ mompelde Liam zacht en op dat moment kwam Olivia de woonkamer binnen gelopen.

‘Zijn jullie er klaar voor?’ vroeg ze vrolijk en Louis stond enthousiast op. ‘Wij zijn er klaar voor!’ zei Louis en pakte Olivia op om een rondje met haar te draaien. ‘Au! Louis zet me neer. Je doet me pijn’ zei Olivia, snel zette Louis haar weer op de grond. ‘Mager krengetje. Je moet wat meer aankomen jij’ Louis gaf Olivia een porretje in haar zei en ik zag dat Olivia en Liam blikken uitwisselde, blikken die ik niet kon plaatsen. Maar daar zou ik alles aandoen om er snel achter te komen. We liepen met z’n allen het hotel uit waar het nu gewoon rustig was zodat we rustig plaats konden nemen in de auto en op weg konden naar ons interview.

‘Jullie zijn er klaar voor!’ zei Olivia die ons allemaal nog even goed bekeek. Ik trok mijn overhemd nog even goed toen ik Louis naar Olivia zag lopen. ‘Kom op dan. Als je het niks vindt stoppen we er meteen mee’ Louis sloeg een arm om Olivia heen die diep zuchtte, maar uiteindelijk toegaf en met ons meeliep naar de grote zaal waar gelukkig geen publiek zat, allemaal voor Olivia.
‘Eerste vraag!’ zei de interviewster lachend. We zaten met z’n zessen allemaal op een aparte stoel, maar ik was veilig naast Olivia gaan zitten. ‘Hoe is het om nu al zo lang aan de top te staan?’ stelde ze de vraag en een slaak van verveling verliet mijn mond, die vraag was nu al zo vaak gesteld en gelukkig was het Liam die zo vriendelijk was om de vraag te beantwoorden. ‘Vreemd en na al die jaren went het nog niet’ zei Liam en de vrouw begon te lachen om geen reden. ‘Olivia’ begon de vrouw en ik gaf Olivia een porretje in haar zij die al bijna in slaap was gevallen. ‘Hoe is het om heel de tijd omringt te zijn door jongens?’ vroeg de vrouw en ik zag Olivia bedenkend nadenken. ‘Het is heerlijk, geloof me. ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld als nu. Zelfs bij mijn eigen familie niet! Ze zijn als een soort broers voor me, ze zijn heel behulpzaam, aardig en vooral zorgzaam. Soms een beetje té. Maar ik geef echt om ze, om alle vijf. Ik kan gewoon niet meer zonder ze’ antwoordde Olivia en ik hoorde Zayn, Niall en Louis een vertederend geluidje maken. ‘Dus je voelt je helemaal thuis?’ vroeg de interviewster weer en Olivia knikte. ‘En jij Harry, wat vindt jij ervan een meisje tussen alle jongens?’ vroeg ze me en ik kreeg het opeens een beetje benauwd. ‘Tja, ik weet nu eigenlijk niet meerbeter. Ze is gewoon één van ons. En als ze straks weg is, is One Direction nog wel compleet, maar onze familie niet meer’ zei ik en sloeg een arm om Olivia heen. ‘Jullie kunnen dus niet meer zonder elkaar?’ vroeg de vrouw en ik knikte. ‘Oké en nu een vraag aan alle jongens, wat vinden jullie zo bijzonder aan Olivia?’ vroeg de interviewster en ik hoorde alle jongens zuchtten. ‘Haar blonde haar’ zei Louis nonchalant en Olivia keek hem een tikkeltje vreemd aan. ‘Mijn haar?’ vroeg ze verbaasd en Louis knikte. ‘Ik vindt haar kont het mooist’ zei Zayn opeens en iedereen begon te lachen. ‘Wat is er dan met haar kont?’ vroeg ze en Zayn keek haar eens goed aan. ‘Ik weet niet, hij is gewoon prachtig’
‘Liam?’ vroeg ze en Liam keek haar eens goed aan. ‘Haar ogen vind ik echt prachtig. Ze heeft zulke mooie ogen, dat is gewoon niet normaal’ antwoordde hij en zag Olivia licht blozen. ‘Ik vindt het mooiste aan Olivia dat we samen de passie eten delen’ zei Niall trots. ‘En jij Harry?’ vroeg de interviewster en ik keek Olivia eens goed aan. Mijn blik bleef bij Olivia hangen die mij afwachtend aankek. ‘Er zijn geen specifieke dingen die ik mooi aan haar vindt. Ze is een prachtig persoon, haar persoonlijkheid is echt geweldig. Je ziet Olivia altijd lachen, grapjes maken en ze is er altijd voor je. Ze maakt ons altijd aan het lachen, ze is medelevend, energiek en een sprankelend meisje. Haar, haar is prachtig en in haar ogen kan je verdrinken. Alles is mooi aan Olivia, zonder één van die eigenschappen is ze geen Olivia meer’

Ik hou van jullie met jullie leuke reacties altijd! Even een vraagje tussendoor, vinden julie die Harry pov's er tussendoor soms wel leuk? Of moet ik het bij Olivia houden?

Liefs x

Reageer (5)

  • MYxLoubear

    Neneee hazz is good :) cuteeee♥ and suspicious... verder!

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Zayn de billenman
    Billen zijn inderdaad mooi ja c:
    snel verder

    1 decennium geleden
  • RachelMJ

    geniaal die van zayn XD lig dubbel hier

    1 decennium geleden
  • Harryloverxx

    Awwww <3
    Snel verders !!!! ;)
    Xx

    1 decennium geleden
  • Salute

    Awh Harry :)
    Ik vind de Harry stukjes leuk. Zeker mee doorgaan!
    Snel verder meid <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen