Het is zomer 2013 als Linda op vakantie is met haar familie in het warme italie/spanje. Ze heeft al snel een leuke grote vrienden groep. Met veel verschillende type mensen. Maar een jongen spreekt haar meer aan dan de rest van de jongens uit de groep. Jai is zijn naam, die mooie lieve bruine ogen, zijn lieve lach, en dansen en grapjes maken kan hij als de beste!

Het is een warme avond als de groep samen heeft afgesproken. Linda en Jai zitten naast elkaar bij het kampvuur, de groep heeft veel lol. Als op een gegeven moment, het drinken op is en er nog wat eten gehaald moet worden denkt Jai bij zichzelf. Dit is mijn kans.

Linda help je me even mee met het halen? Linda staat op en huppelt vrolijk achter _ aan. Als ze een stuk verder op op een rustig plekje zijn stopt Jai. Hij pakt Linda haar hand en kijkt in haar ogen en zegt:
lieve Linda ik zie jou meer dan een vriendin. Ik ben liever bij jou dan de rest. Wij hebben een klik die ik niet eerder heb gehad, wil je samen met mij een leuke tijd tegemoet komen? Stralend knikt ze ja, en ze kust Jai.

En lopen samen hand in hand de rest van de vakantie te gemoed!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen