Het is een mooie en lekker warme zaterdag, als Yasmin met haar crush Samuel naar Amsterdam gaat om daar te gaan shoppen. Ze hebben om 12:00 bij hun meetingplek afgesproken en Yasmin staat daar al zenuwachtig op Samuel te wachten. Ze kijkt steeds op haar telefoon. Het is al 11:57 elk moment kan Samuel komen. Nerveus friemelt ze aan haar armbandje die ze op vakantie heeft gekocht.

Daar komt hij aan gelopen, hey, Yasmin! Zegt Samuel vrolijk. En hij geeft haar een lieve knuffel. Kom zullen we gaan? En de twee lopen richting het centrum.

Ik moet even hier naar binnen zegt Samuel nerveus. Oke is goed! Zegt Yasmin instemmend en de twee lopen de juwelier binnen. Wacht even hier, vraagt Samuel aan Yasmin. En hij loopt naar de juwelier. Pakt het doosje aan, kijkt er in en lacht zenuwachtig. Rekent af en loopt naar Yasmin toe. Niets vermoedend loopt ze achter hem aan. Als ze buiten zijn pakt hij het doosje uit zijn zak en pakt Yasmin haar hand. Liefje, deze is voor jou. En Samuel geeft een gouden ketting met een rose kleurig hartje er aan en vraagt, wil je mijn meisje zijn?

Harder en blijer JA kan ze niet zeggen en springt in zijn armen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen