nieuw hs, bedankt ook voor al de leuke reacties op you're my maingirl!! Love you all!
Namen van films en series uit dit hs zijn fictief xxx

Na de feestdagen keren we terug naar het internaat. We omhelzen elkaar allemaal. Wat heb ik de tweeling gemist. En natuurlijk omhels ik Rein ook, al was ik de hele vakantie bij hem. Wanneer ik in Reins armen lig, zie ik hoe Mylène Fabian omhelst. Ze kijkt heel verliefd. Femke ziet er precies ietwat jaloers uit. Maar dat weet ik niet helemaal zeker. Of kijkt ze nu de andere kant uit? Ik kijk naar Rein. Hij kijkt naar mij. Ik druk hem wat dichter tegen me aan. Ik voel tranen opborrelen. Stel dat Faab en Mylène ooit iets krijgen? Dan moeten Femke en Melle van school af. Fem is echt een SUPERGOEDE vriendin van me. Ik zou haar niet lang kunnen missen. Rein ziet me huilen.
"Hé, schat, wat is er?", fluistert hij in mijn oor.
Ik vertel hem mijn vermoedens over Mylène en Fabian. Rein schrikt ook.
"Zou Fabian...?", vraagt hij aarzelend.
"...Op Mylène verliefd zijn? Ik weet het niet", zucht ik. We omhelzen elkaar stevig. Ik laat hem nooit meer los. Na een tijdje stoot Britney ons opeens aan.
"Zijn jullie van plan, de hele dag hier zo te blijven staan?", vraagt ze.
Ik knik, maar ik laat Rein uiteindelijk -tegen mijn zin- los. De lessen beginnen terug. We starten met een klassengesprek over onze vakantie.
"Ik ben gaan skiën", zegt Alessandro.
"Wij zijn bij onze grootouders gaan logeren", zeggen Mylène en Rosanne tegelijk.
"Ik ben bij Rein gebleven", zeg ik.
"En jij Lynn, wat heb jij gedaan?", vraagt meneer Genemans.
Lynn toont niks van emoties en zegt strak voor zich kijkend: "De opnames van de film for ever, stem ingesproken van Hinne uit vogelvrij en natuurlijk opnames voor live from here, verder nog wat opgenomen voor de nieuwe clip van Sarah en Julia Nauta, waar ik een rol in heb, en voor het reclamespotje van Danone. Buiten deze dingen alleen nog maar een interview voor Girlz en mijn deelname aan Sterren en sport. Dat zal het denk ik zijn. Ik was veel vrij, snap je"
Ze klinkt niet eens sarcastisch. Heeft Lynn zoveel gewerkt? Voor ons was dit vakantie, het duurt nog een maand voor de nieuwe single van Britney en mij uitkomt. Arme Lynn! Is ze daarom zo gemeen?
Isabel kucht. "Pardon, we weten dat mejuffrouw deze vakantie niet veel heeft gedaan, maar daarom moeten jullie ons nog niet zo verbaasd aanstaren. Dat is heel onbeleefd"
We kijken gauw de andere kant uit.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen