jippie, kerstmis (in het verhaal dan) willen jullie eens kijken http://www.quizlet.nl/stories/126557/youre-my-maingirl--mainstreet/ dat is een nieuw verhaal en ik hoop zo veel mogelijk co-auteurs te verkrijgen, waardoor we met z'n allen een verhaal maken. Oh ja, RMA betekent Royal Magic Academy
xxx

(door Britney)
Eindelijk! De proefwerken zijn voorbij en we hebben onze cijfers. Best goed, hoor. Nu hebben we vakantie. Nils brengt de vakantie bij mij door en Silke gaat bij Rein logeren. Het is kerstperiode, overal hangen slingers en staan kerstbomen. Het schept een zekere sfeer. Voor Nils heb ik een gitaarhoes gekocht. Ik hoop dat hij hem mooi vindt. Voor Silke heb ik een mooie pen gekocht. Helemaal haar stijl. Voor mijn andere klasgenoten heb ik een kaartje gekocht. Behalve voor Mylène en Rosanne, voor hen kocht ik een theekopje. Vinden ze vast fantastisch. Op dit moment zijn we aan het inpakken om naar huis te gaan. Daarjuist heb ik mijn cadeaus al uitgedeeld. Enkel Nils laat ik wachten tot kerstavond.
"Ik ga jullie missen in de vakantie", zegt Silke plots.
Ik geef haar een knuffel "Ik ga jou ook missen"
"Wij willen ook knuffels geven", gilt de tweeling, en we doen met z'n allen een groepsknuffel. Ik steek de rest van mijn gerief weg.
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(nog steeds door Britney)

En na een ellenlange toespraak van hoofd Martas, mogen we eindelijk de school verlaten. Nils en ik stappen naar buiten. Mijn ouders staan ons op te wachten. Na heel veel begroeting, stappen we de auto in. Bye bye, RMA, ik ga je missen.
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Silke)

Ik ben bij Rein thuis. Net is de hele familie aan me voorgesteld. Reins broertjes, vader en stiefmoeder verhuizen binnenkort naar Saoudi Arabië maar nu zijn ze gelukkig hier nog. Chrisje is echt heel aardig. Nu zit ik met Rein op zijn kamer.
"Leuke zus heb je", lach ik.
"Ze noemt me schattig", zegt Rein terwijl hij een pijnlijk gezicht trekt. Ik schiet in de lach. Kijk in z'n ogen. Bruin. Diep. Als een meer. Vertellen een heel verhaal. Ik verdrink. Rein omhelst me. Op dat moment komt Hidde, Reins broertje binnen. Mooi moment verstoord...
's Avonds eten we met het hele gezin .
"Ik hou van paddenstoelen", zegt Timo. Mandy aait over zijn hoofd en zegt dat hij nu wel verder moet eten.
"Hoe is de school eigenlijk na een trimester?", vraagt Chrisje.
"Super", zegt Rein.
"Heel leuk", stem ik in.
"Rein deed toch niet te raar, he Silke?", lacht Chrisje.
Ik kijk haar aan. "Buiten dat hij volgens Britney, Nils bekogelde met stylodopjes, dat hij midden in de nacht in mijn kamer staat en dat hij altijd heeeel rare gezichten trekt, niet nee", antwoord ik grijnzend. Bij elk woord dat ik zei, hoorde ik Rein harder lachen
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Britney)

"Vrolijk kerstfeest!!!!", schreeuwen we door elkaar. Het is eigenlijk kerstavond. Maar ach... Mijn ouders geven me een pak. Ik scheur het papier open. Mijn eigen laptop!! Super!! Die mag zelfs mee op internaat. Ik wil al zo lang een blog aanmaken, nu kan dat eindelijk. Silke en Nils helpen me vast wel.
Van Nils krijg ik, het mooiste kleedje dat ik ooit gezien heb. Ik omhels hem. Ik ben in een feestelijke stemming. Lekker lol maken. Nils knuffelen, naar de opgehangen slingers kijken. Best rare dingen, die enkel op kerstavond doodnormaal zijn.
(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(nog steeds door Britney)

Het is ochtend. Ik zit op de rand van het bed waarin Nils ligt te slapen. Slaapkopje. Ik ben al uren wakker. Eindelijk hij opent een oog.
"Is het al tijd? Ik ben moe", zucht hij slaperig.
"Het is bijna twaalf uur. Dus helemaal niet laat", zeg ik, dat laatste sarcastisch.
"Da's vroeg", antwoordt Nils en hij doet z'n ogen terug dicht. Ik druk een kusje op z'n lippen.
"Kom Doornroosje, opstaan! Het is Kerstmis! En het sneeuwt! De tweeling zou gek worden"
"Maar ik ben de tweeling niet"
Ik lach. Geef hem speels een duwtje. Hij lacht ook. Gaat rechtop zitten. Trekt me naast zich. Ik leun een beetje tegen hem aan. Hij gaat met z'n hand door mijn haren.
"Weet je, Britney, ik bewonder je omdat je in elke mogelijke situatie een oplossing weet te bedenken", zegt hij plots.
"Joh, dat is niet waar", antwoord ik verbaasd. Hij lacht.
"Jawel" en kust me liefdevol. Ik denk aan zijn mooie woorden. Hij is fantastisch. Hij is Nils.
"Ik hou superveel van je", zeg ik zacht.
Nils neemt mijn gezicht tussen zijn handen en kijkt me in de ogen. Ik druk een kus op zijn lippen en vergeet even alles om me heen.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen