Foto bij new horse .. new start .. still in love

"'Broklyn ??"' hmm??"' kom je of blijf je liggen in de zetel ? ."' ik kijk op en zie Zayn staan ."' Hoe Laat is het ?"' nu 10 uur in de voormiddag je moet je opmaken wand je moet zo mee met Liam ."'Ow dus het was geen droom ? '";Droom ? "' Van thunder en Liam die ..."'.Ik zwijg en kijk Zayn aan die nee knikt . Ik glimlach en loop naar boven kleed me om en loop naar Liam's kamer .Ow euh .s'sorry "' zeg ik vlug en draai me om . "' ik heb mijn broek aan hoor draai je maar om "'. Ik grinnik en draai me om ."' hoe lach de zetel ? "' Goed denk ik "' ik word rood en zie Liam lachen je lach half op mij vanmorgen ;"' Ik kijk geschrokken op en v-word nog roder dan ervoor . " het geeft niet hoor ik heb ook goed geslapen met jou bij mij "' lacht hij en pakt me vast "' zullen we gaan ? "' ik knik en loop achter Liam aan naar beneden .

....
"' Zijn jullie de kopers ? . Liam knikt waardoor de man ons mee neemt naar een paar stallen achteraan .Ik pak hem even uit goed ? .Ik en Liam knikken en wachten tot de man terug komt .
hij komt met een groot donker bruin paard terug en geeft hem even over aan mij . "'Dit is Ma Louloute "'Ze is 1.75 groot 5 jaar dus ze groeit nog haar vader is een grote springer en is in de 1.90 "'. Ik glimlach en aai over haar mooie bruine vacht "'.Hoeveel kost ze ?"' 6540"' .Ik slik en kijk Liam aan van je bent gek als je dit doet .
"'ik bel je als we het weten zeg ik stil aai nog eens over ma Louloute haar hoofd glimlach naar de meneer en geef haar over . "' Doei zeg ik alweer stil en trek Liam mee ."' Broklyn wat doe je"' ? .Zegt Liam als we terug aan de auto staan ."'"'Ik laat je niet zoveel betalen voor mij ."'maar"' -Liam ze kost veel te veel we vinden wel een ander"' . Ik zag je gewoon stralen bij haar Broklyn "'Liam doe het niet ze kost te veel dat ben ik niet waard . "' Zeg dat nooit meer "' . Ik kijk Liam aan en laat een traan gaan . "'Kom hier . "' Liam pakt me vast en plant een kus op mijn haren . ""Gaan we naar nando's gaan" ? ik knik en ga in de auto zitten .

back home ..
"'Broklyn ?!"' Ja ? "'ga je even mee naar thunder ? "' Ik knik naar Louis en loop mee naar stal . "' Ik weet wat Liam van plan is Broklyn ."' Wat dan ? "' Als hij weet dat je er van houd koopt hij het voor je net zoals thunder""" . Wat heeft thunder hier mee te maken Louis" ? we konen thunder terug krijgen voor duizend euro van de slacht we hadden elk een stuk maar Liam heeft het deel van Zayn en Niall over gepakt dus ook betaalt en ik weet zeker dat je volgend paard hier binnen paar dagen zal staan"" . Ik heb nee ge zegt tegen hem . "" Ik weet maar zal hij er ook naar luisteren hij houd van je Broklyn . Ik ook van hem Lou maar ik geef hem toch ook niet van die dingen die meer dan 6000 duizend euro zijn ?"' naar welk stal ben je wel gegaan . die van mr. jameson ."' Louis trekt zijn ogen op en knikt nee ."" Verwacht je paard maar binnen paar dagen zal ze hier staan"" . Hij wijst de stal naast thunder aan . ""Louis mag ik je auto lenen ?"" .
waarom ? Ik ga mijn spullen hallen voor Liam het doet . hij heeft zijn sleutels lachend en loopt me achterna het huis in .
heb je wel een rijbewijs"" ?.LOU !"" Hij lacht en loopt vlug de keuken in ."" Waar ga je heen ?"" even naar de winkel "" . zeg ik liam en zie hem vragend kijken . paardenwinkel ."' zeg ik stil en zie hem verbaast kijken . M-nee liam ik betaal zelf vandaag ."' zeg ik lachend en doe mijn schoenen aan , mag ik wel eerst iets voor je weg gaat . Ik grinnik en geef hem een kus . doei ,zeg ik en loop naar buiten .



zo alweer een kus ... still in love ;;; ahah het zal wel nog even duren tot ze samen zijn hoor er moet toch nog wat drama bij blijven ook he


binnen kort ook een liam pov te vinden in dit verhaal ...zal hij ma louloute kopen voor Broklyn ...??? neem een ABO

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen