Dut is de gewonnen imagine voor Robin! Samen met kaj!

Have fun,

Xx Manouck

Robun is een super blij en gelukkig meisje en je hoor haar bijna nooit klagen. Een ding zit ze wel mee, het is bijna kerst en haar allergrootste wens is dat ze samen met Kaj kerst kan vieren. Helaas kan dat niet want daar is ze te jong voor zeggen haar en zijn ouders. En dat vinden ze allebei heel moeilijk. Elke keer als ze er aan denkt word ze er verdrietig van. Maar dan houd ze zich toch sterk en zet ze de knop om en gaat verder met haar leven.

Morgen is het kerst, Robinheeft haar cadeautje voor Kaj al op gestuurd naar Italie. Ze hoopt dat het heel en veilig aankomt. Vast wel heeft haar moeder verteld. Robin word een beetje verdrietig want ze mist hem wel echt heel erg. Haar moeder loopt naar haar toe en geeft Robin een dikke knuffel en een zacht kusje op haar hoofd en fluistert in haar oor; komt goed schatje, in de mei vakantie zie je hem weer. Robin zit recht overeind en is heel blij met het goede nieuws. Ze is moe en valt meteen in slaap, haar moeder stopt haar nog even lekker in en doet het licht uit en lacht.

Eerste kerst dag, robin word wakker en heeft heerlijk gedroomd over de mei vakantie. Want dan ziet ze Kaj weer. Tijdens het ontbijten kan ze aan niks anders denken. En daarna gaat ze met haar vader de keuken in om samen het kerstmaal klaar te maken.
Ze zijn de hele middag druk bezig, Robin zit even uit te rusten en kijkt op de klok. SHIT het is al vier uur! Snel gaat ze douchen en zichzelf aankleden en om vijf uur staan haar opa en oma voor de deur.

Alle kadootjes worden onder de boom gelegd, er ligt een vierkant doosje bij en daar staat ROBIN op. Ze word heel nieuwsgierig want dat is het enige cadeautje waarvan ze niet weet wat er in zit. Eerst eten ! Dan open maken zegt opa lachend. Robin huppelt naar opa toe en geeft hem een por in zijn zei. Ze eten alles op, niks blijft er over. Robin is trots op haar creatie van het kerstdiner. Dan springt haar neefje op, KADOOTJES TIJD! Roept hij blij!

Iedereen loopt naar de woonkamer en de moeder van Robin zet de open haard aan. De eerste cadeaus worden opengemaakt. Dan pakt de moeder van Robin het vierkante pakje voor Robin. Haar moeder is een beetje nerveus ze snapt maar niet waarom. Ze maakt het snel open en kijkt haar moeder stom aan, serieus ? ik krijg de schuursleutel? Iedereen begint te lachen, maar Robin begrijpt maar niet waarom.
Misschien staat jou cadeau wel… IN DE SCHUUR! Onderbreekt ze en ze rent naar buiten en valt in de sneeuw. En begint keihard te lachen en gillen AAAHA ZO KOUD. Ze staat weer op en loopt voorzichtig verder naar de schuur. Ze kan niet door de ramen gluren want die zijn geblindeerd. Ze steekt de sleutel in het slot en maakt de deur open en….

WAAAAAAAAAAT AAAAAAAAAAH Robin rent de schuur in. Wat is het roept haar nichtje die binnen staat te wachten. Ze krijgt geen antwoord en pas vijf minuten later komt ze tevoorschijn met achter haar aan …. KAJ!!! Robin is zo blij en houd zijn hand stevig vast. De tranen van geluk rollen over Robin haar wangen. Samen lopen ze naar binnen en hij begroet de hele familie! Samen vieren ze kerst, later de avond komt de rest van Robin zijn familie ook binnen

Dit is Robin haar beste kerstmis van haar leven. Een kerst om nooit van haar leven meer te vergeten.

Einde,

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen