Dit is de Imagine voor lieve shania! Een xxl-imagine omdat ze me gespamt had voor de story maar helaas niet won. Dus heb ik haar deze xxl-imagine belooft voor haar en samuel.

Veel lees plezier!

Het is zaterdag avond, je krijgt een smsje van je crush Sam; Hey lieve Shania , onze nieuwe song word morgen ochtend op genomen. Heb je zin om mee te gaan? Ik kom je op halen om 10.00! zorg dat je klaar staat liefje. Ik hou van je! Kus Samuel.

Natuurlijk wil je dat! Je smst Samuel terug ; Natuurlijk wil ik mee! Gezellig liefje, ik heb er zin in! Moet ik nog iets mee nemen? Hihi! Ik hou van je! X.
Met een glimlach van oor tot oor staar je voor uit en denk je bij jezelf, wat een lieve jongen is het toch. En dan krijg je een smsje terug van Sam; Ja je lieve lach! Haha ik hou van je Baby, Tot morgen!

Je staat op en belt je moeder en zegt dat Samuel je heeft uitgenodigd om mee te gaan naar de studio morgen. Ze zegt; hij vind je wel leuk! Het is een leuke jongen! Je begint te giechelen en zegt; Ja mam klopt. Hij is leuk! En of hij mij ook leuk vind weet ik niet! Maar Sam komt me morgen ochtend om 10.00 ophalen! Je moeder lacht en zegt; Niet zo onzeker over jezelf! Hij vind je echt leuk geloof me nou maar en jij …. Je valt je moeder in de reden; maaaam! Je moeder lacht weer; Nou ja zeg! Het is toch zo! Je giechelt; oke dan Samuel is inderdaad de leukste jongen op de wereld! Nu blij? Je moeder lacht; haha! Mijn kleine meisje verliefd! Oeeeh jij; MAAAM NIET PESTEN! Je moeder lacht; haha! Dat krijg je er van Shania! Haha ik spreek je zometeen wel als ik thuis ben lieverd. Ik ga nu de auto in en nog wat boodschapjes doen en dan kom ik naar huis!
Jij; tot zo lieve mama! En hangt op.
Je kan niet stoppen met lachen!

De volgende morgen om 8:00 gaat de wekker. Je word vrolijk wakker en zet en muziekje aan. Je staat te dansen in je kamer. Dan komt je moeder lachend binnen: haha! Shania jij bent echt een mafkees! En verliefd! SHANIA IS VERLIEFD OP SAMUEL! SHANIA IS VERLIEFD! Je krijgt een rode kleur en zegt; MAAAM doe normaal! Ik moet nu gaan douchen! Anders ben ik straks te laat! Je moeder loopt vrolijk de kamer uit. En jij gaat douchen.

Eenmaal gedoucht ga je voor je kleding kast zitten en denk je na over wat je eens aan zou gaan trekken. Je pakt dat ene leuke bloesje en dat roze shortje. Nee denk je, is niet leuk genoeg. Een halfuur lang sta je te twijfelen en uit eindelijk doe je toch dat nieuwe leuke bloesje aan met het roze shortje. Je trekt je schoenen aan en loopt vrolijk naar beneden.

Je kijkt op de klok; SHIT HET IS AL KWART VOOR TIEN! Snel pak je een broodje. En eet hem op. Je rent naar boven pakt je tas en rent naar beneden. Op dat moment gaat de deur bel. Samuel staat voor de deur. Je doet de deur open.
Hey Shania, Wauw wat zie je er leuk uit. Samuel geeft je een kus op je wang. Je krijgt rode wangetjes en glimlacht. Je roept naar je moeder; MAAAAAAAM SAMUEL IS ER IK GA! TOT VANAVOND. Je moeder komt nog snel naar de deur gehobbeld en zegt hey Zarina! Hey samuel! wat leuk dat je Shania mee neemt! Veel plezier en doe de groetjes aan je moeder! En doe voorzichtig met mijn dochter ; )!

Hij zegt hoi mevrouw! Noem me toch Zarina haha! Samuel bloost en zegt zal ik zeker doen en ik bescherm haar met mijn leven! Hij lacht en slaat een arm om je heen. Tot snel!
Samen lopen jullie weg naar de limo waar Kaj, Jai, Dioni en Cassius ook in zitten. Ze lachen en roepen: HEY LEKKERDING SHANIA Je begint te lachen. Sam gaat voor je staan en zegt hey she’s mine right! Cassius begint te lachen en zeggen; ZOZO SAMUEL is verliefd! Jullie kijken elkaar aan, krijgen rode wangetjes en stappen in.

Het is een gezellige boel onder weg naar de studio. Je zit naast Sam jullie dansen en hebben lol het is echt een groot feest.
Jullie zijn bij de studio. Sam stapt snel als eerste uit en pakt je hand vast hij helpt je met uit stappen en knip oogt naar je en geeft een kus op je hand. Je lacht lief naar hem en stapt uit.

In de studio gaan ze de opneem ruimte in. Jij zit naast de producer in een lekkere stoel te genieten van het liedje. Na een paar uur tijd zit het er op. Alle muziek stukken zijn op genomen. En de producer laad het resultaat horen.
Wauw zeg je, dit klinkt echt super gaaf! En pakt Sam zijn hand vast. Hij glimlacht en zegt: het is niet zomaar een lovesong over een meisje. Het is een speciale lovesong over een speciaal meisje. Dat meisje ben jij namelijk zegt hij verlegen met rode wangetjes. Je mond valt open en je voelt een warme fijne rilling over je lijf lopen. Jai zegt tegen de andere 2 en de producer: kom wij gaan heel even weg, we laten hun even alleen. En lopen weg.

Samuel pakt je vast en kijkt je aan in je ogen. Hij zegt; lieve Shania, je bent zo speciaal voor me. Jij laat me stralen, jou lach is mijn energie bron. Jij bent het meisje van mijn dromen. Zou jij Shania mijn meisje willen zijn?
Vol ongeloof kijk je hem aan en zegt; lieve Samuel. Ik vind je al zo lang leuk. Ja ik wil jou meisje zijn. Jij bent mijn prins. De jongen waar ik al zo lang over droom. Voordat je ook maar nog iets wil zeggen zoent Samuel je.

Juichend horen jullie Kaj, Jai, Cassius en Dioni op de gang staan. Ze komen de studio weer in rennen en huggen jullie.


Samuel kust je en jullie zijn nog lang en gelukkig samen. Samuel geeft je ook nog een ketting met een goude hartje met een parel en een diamantje er jn. Je voelt je zo vereerd en blijer dan dit ben je nog nooit geweest en zal je ook nooit zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen