ik zoek een rol oor de dochter van jan wie wilt het zijn?

De man stelt zich voor als jan akkerman. Else en nils kijken elkaar een beeetje aan en hebben geen idee waar jan voor komt. Dan begint jan te vertelllen.
Ik mijn vrouw en mijn lieve dochter kom hier elk jaar dehele zommertijd lang. Vorige jaar stond hier een groep jongeren, alleeen maar drinken en drugs. De hele nacht feesten met keiharde muziek. Die jongeren zijn ongeveer even oud als jullie en jullie zijn teminste wel netjes mijn complimenten. En jan loopt weg. Nils en else blijven verbijsterd achter.

Ze zijn eindelijk bij de grotten aangekomen en ze vragen bij de receptie of zijn een isa kent en laten de foto zien, ze zegt dat ze haar bekend voor komt en dat zij hier geweest kan zijn. Dan gaan ze naar de tour en vragen ze het aan de vrouw die de tour doet. Zij antwoord hetzelfde en ze zijn allemalal teleurgesteld na de toer komt die vrouw nog even naar ze toe en zegt ik weet waar ik het meisje van ken. Else krijgt een bigsmile op haar gezicht. Vorig jaar heeft ze een tour hier gedaan en toen is ze haar mobieltje in het water gevallen. Ze wou er achter aan gaan maar ik heb haar tegen moeten houden.

klein stukje sorry xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen