hallooooaa lang niet geschreven sorry die gibby else waar ik heet samen mee doe schrijft nooit meer.....

de volgende ochtend:

p.o.v nils
ik loop de kamer van rein en gabriella in en daar ligt een vol gelopen condoom op de grond en er zitten allemaal witte vlekken op de muur. ik denk die zijn hard gegaan. en ik loop hun kamer weer uit. Onderweg kom ik else teggen ik trek der tegen me aan en geef haar een kus. Ik zeg dat ik strokbrood ga halen en else zegt dat ze mee gaat. Onderweg vertelt else nog een keer het hele verhaal over lisa, ik denk na ik kom op het idee om het te vragen bij de receptie. We lopen naar de receptie. Er zitten jonge vrouw achter de de ballie, ik zie aan haar kaartje dat ze nl spreekt. Receptionisten: rood nils zwart
hallo
goedemorgen
mag ik uw iets vragen?
Natuurlijk
Kent uw een lisa? Die hier vorige zomer heeft gestaan met een groep jongeren?
Ik mag geen informatie vrij geven over de andere gasten, het spijt me.
Nils legt het hele verhaal uit.
In dat geval, ben ik even weg en is de computer nog aan.
*nils loopt naar de computer toe*
Nils leest voor aan else wat er staat
Lisa is hier aangekomen op 25 juli 2012 en is hier weggestuurd met een groep jongeren ivm geluids overlast tot de buuren. Ze zijn weggestuurt op 4 augustus. Verder staat er niks.
Nou dat weeten we dus ook weer.
Ze lopen naar de bakker en halen het brrood bij de caravan aan gekomen, dekken ze de tafel. Dan roepen ze gabriella en rein. Als ze allemaal aan tafel zitten verteld else wat ze allemaal ontdekt hebben. Weet je wat we doen zegt nils we gaan even nar de grotten hier in de buurt mischien is ze daar wel geweest. Ze stemmen allemaal er mee in. Gabriella en rein kleden zich om. Ondertusen zitten else en nils aan tafel te praten over hun leven todat er een man naar hun toegekomen komt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen