"Wat leuk dat je meegaat Eef" "Het is niet zover meer" "Sam wil je even stil zitten" "Jorn doe die mobiel weg". De moeder van Daan blijft maar praten. We zijn met de kleine auto dus ik zit met Sam opschoot aangezien Daan en Sam toch gaan zitten klieren. Daan zit al de hele weg op zijn telefoon. "Wat doe je" "Oh. Tweeten. Kijk naar je mentions". Ik pak me mobiel en open twitter. '@0547daan; OMW studio met me beste vriendinnetje @EvavanKoten. Je bent de beste Eef'.
Fuck, hij heeft me gelinkt. Nu komen al die honderden, nee duizenden mainiacs op me af. Ik verman me. "je bent een schatje Daan" zeg ik zo lief mogelijk. Ik walg van mezelf. De andere vrienden van Daan zijn te minste eerlijk. Die haten de mainiacs en Daan weet dat, ik haat zoo, maar daan weet dat niet. En ik durf het niet te zeggen. Ik ben bang dat ik hem kwets ofzo. Hij was wel me beste vriend. "Krijg ik nog antwoord, or what?" lacht Daan. "Sure, wait a moment". Ik open snel twitter en stel een nieuwe tweet op. 'OMW studio voor Mainstreet'. Daarna open ik Daan's tweet en reageer. '@0547daan Wordt gezellig liefje. Loveyou xx'.

"WE ZIJN ER". Sam schreeuwt het uit. "Are you ready Eef" vraagt daan aan me. "totally". We stappen de auto uit en lopen de studio binnen. De jongens ken ik al toch blijf ik het spannend vinden. ik hoor een hoop gelach uit een kamer komen. Daan begint helemaal te stralen zodra die de studio in loopt en de jongens begroet. Ik ben toch eigenlijk echt wel trots op hem.

Ik knuffel ze een voor een. Ik ga zitten achter het studio raampje. De jongens staan zo mongolisch te doen dat ik besluit snel een foto te nemen. Ik tweet hem lachend. 'Met de apen van MainStreet in de studio <3.' '@EvavanKoten is Daan echt je beste vriend? Hoelang kennen jullie elkaar al?' Ik besluit voor 1 x te antwoorden. '@Mainlove___ Jaa ! Daan is mijn alle beste vriend. Umhh Zolang !!'. Ik stuur een foto mee dat daan mij een kus op de wang geeft. We zijn ongeveer 3 jaar.

Maar wat ik niet wist is dat je als je eenmaal reageerd. Moet blijven reageren. Celeb life. Ik zucht en sluit twitter af en focus met op de jongens. Kijkt Daan nou zo naar mij? Of wil ik dat zien...

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Snel verder ! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen