Foto bij 015

Harry

Het boeide mij helemaal niet waar Simon Cowell het over had. Het enigste waar ik nu aan dacht was Olivia. Ze vertelde me een halfuur geleden dat ze een drankje ging halen, maar nog altijd was ze niet terug. ‘Hé Li, weet jij waar Olivia is?’ ik tikte Liam aan op zijn schouder die zijn schouders ophaalde. ‘Ze ging wat drinken halen’ ik knikte dat ik dat ook wel wist. ‘Ja dat weet ik ook, maar verder niks?’ vroeg ik en Liam schudde zijn hoofd. ‘Hoezo?’ schreeuwde hij boven de muziek uit en ik gaf hem mijn iPhone aan waar ik net een sms had gekregen van Olivia.

Olivia : Waar ben je? Ik heb even je hulp nodig. Ik wordt half aangerand. X

‘Een kusje’ Liam wiebelde met zijn wenkbrauwen en trok mijn iPhone weer uit zijn handen. ‘Dat vraag ik niet aan je Payne. Je weet dus niet waar ze is?’ siste ik geïrriteerd en hij gooide zijn handen de lucht in. ‘Ik ben haar zoeken’ meteen was ik weg bij de groep en duwde mij door de mensen massa heen naar de bar, misschien was ze daar nog.

Mijn blik gleed door de hele zaal heen toen ik eindelijk bij de bar was aangekomen. Ik draaide een rondje om mijn as toen ik Olivia in mijn beeld kreeg. Ze stond met Nathan op de dansvloer en ze had gelijk. Ze werd half aangerand door hem en ze voelde zich helemaal niet op haar gemak. Ik zag hoe Nathan haar met zijn ogen al half uitkleden en voelde de woede in mijn lijf opkomen. Nathan die zijn arm rondom Olivia haar middel legde en Olivia die haar hoofd op zijn schouder plaatste. Ik zag hoe Nathan haar kleine kusjes in haar nek gaf. Verschrikt stond ik stil. Liet Olivia dit serieus toe? Waarom deed ze niks? Waarom deed ik niks? Voor heel even draaide ik mijn hoofd om naar de kant waar de jongens staan, maar door de vele mensen kon ik ze al niet meer zien. Meteen probeerde ik mijn blik weer op Olivia te krijgen, maar ze was weg. Nathan of Olivia kon ik niet meer in mijn gezichtsveld krijgen en draaide een paar keer een rondje om mijn eigen as heen. Olivia was weggetrokken de mensenmassa in.

Ik ben lekker op dreef hé?! Alweer een hoofdstukje, heel misschien vanavond nog ééntje!

Liefs x

Reageer (4)

  • VeerleClifford

    Waar ben je? Ik heb even je hulp nodig. Ik wordt half aangerand. X xD
    Heel droog

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Lol
    "Ik heb even je hulp nodig"

    Snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • Salute

    Super!!
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Harryloverxx

    Aaarggg harry moet die gast slaap mwhahahahahaha oke sorry hihi snel verder!!!!!!! Pleassee doe me het niet aan om een hele dag te wachten _O_
    nee grapje doe rustig aan ;) haha
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen