jej, mijn personage Britney zit nu op q!!! RealBritney1
enjoy xxx

(door Silke)
Het inmiddels bekende wekmuziekje klinkt. Ik zucht diep. Draai me om. Britney knipt het licht aan en de tweeling begint hyper te gillen.
"Wat is er?", kreun ik.
"Het sneeeeeeeeeeeeeeeuwt", schreeuwt Mylène.
"Wil je dat het ophoudt? Niet moeilijk, hoor", zeg ik halfslapend.
"Ben je gek", roept Rosanne.
"Sneeuw is hartstikke leuk, joh", vult Mylène aan.
Even later zitten we in de les. De verwarming staat echt niet normaal hoog en mevr Van Der Meij denkt grappig te zijn door ons de Franse begrippen voor 'vakantie', 'zon', 'zomer' bij te brengen. Na twee uur is het eindelijk pauze en ga ik met mijn vrienden naar het besneeuwde schoolpark. De tweeling begint vrolijk rondjes te dansen. Ik heb koud. Rein tekent met z'n voet een groot hart in de sneeuw en gaat erin zitten. Hij trekt mij naast hem, in de sneeuw. Ik spring onmiddellijk terug recht.
"Rein, dat is ijskoud", zeg ik.
"Logisch, daarvoor heet het sneeuw", antwoordt Rein kalm, waarna hij me terug naast zich trekt. Ook nu, spring ik terug recht. Na enkele tevergeefse pogingen, geef ik het op. Ik kruip dicht tegen Rein aan, en hij omarmt me, waardoor ik het toch niet zo koud heb. Britney en Nils ziiten rechtover ons, en Mylène en Rosanne maken een sneeuwpop, waarbij ze om de minuut een giechelbui krijgen.
"Waarom hou je van mij?", vraagt Rein ineens.
"Rare vraag", antwoord ik.
"Het is gewoon interesse, hoor. Ik zou niet weten wat er leuk aan me is"
"Jawel, hoor. Je bent er ijdel genoeg voor", grijns ik.
Hij grijnst en geeft me speels een klopje. "Zeg nou gewoon iets"
"Okééé, je ogen, je lach, je humor, je gedrag, je karakter, je mooie woorden, je liefde, je aardigheid, dat je spontaan bent, enzovoort. Als ik doorga, zitten we hier volgend jaar nog", zeg ik glimlachend.
Rein lacht. Ik vind het leuk als ik hem aan het lachen kan brengen. Hij streelt met z'n vrije hand door mijn haar.
"Ik hou van je", zegt Rein zacht. Hij zoent me en ik ervaar wat gelukkig zijn, is.

(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Britney)
We zitten nog steeds in de sneeuw. Ik houd Nils hand vast. Dit doet me denken aan gisteravond toen Nils en ik hier ook zaten. Stel je voor dat Lynn nu ook opeens opduikt. Het zou bijna griezelig zijn. Ik kijk om me heen. Geen Lynn. Gelukkig maar. Ze zit vast weer in de schoolbib, daar zit ze tegenwoordig vaak. Ik geef Nils een kusje. De les begint. Gym. We gaan het lokaal binnen. Opwarming. Hé? Lynn is er nog steeds niet. Plots verschijnt ze. Teleportatie. Ik ben blijkbaar de enige wie het is opgevallen. Waar was ze? In de bib? Echt? Wat deed ze daar zo lang? Ach ja, van Lynn kan je alles verwachten, zelfs dat ze uren in de bib zit. Ik zie dat Mylène weer verliefd naar Fabian kijkt. Dat was alle voorbije dagen ook zo. Ik weet niet of het iemand anders ook is opgevallen. Silke bijvoorbeeld. Misschien wel. In elk geval, valt het Mij op. En het stoort me. Waarom doet ze dat?? En ziet Fabian het niet?
We moeten basketbal doen. Twee teams. Ik zit -tot mijn grote spijt- in hetzelfde team als Lynn en Chanyeol. Na enkele minuten krijg ik opeens de bal. Ik gooi hem naar Chanyeol, die hem niet kan vangen. Nou ja, spijtig, maar geen drama. Volgens Lynn wel dus. Ze wordt superkwaad. OP MIJ!! Terwijl het toch echt Chanyeol was die de bal niet kon vangen. Stomme Lynn!!

Reageer (2)

  • GossipGirl21

    Stiomme Lynnne waarom doe je dat toch gvd.

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ja stomme Lynn .Wie kan er nu boos zijn op mij (lees op een hebzuchtige manier) xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen