nieuw hs wel een korte, ik hou van de reacties!!!!! (H) xx

Het is november. Het wordt steeds kouder. Als tegenprestatie zet de tweeling heel veel thee. Ik word er best gek van, maar ja... Net als van Isabel. Ze is bij elke les en irriteert me ALTIJD!!!!
"Pardon, mejuffrouw heeft het koud"/ "Pardon, het is niet goed voor mejuffrouw als het raam openstaat"/ "Pardon, mejuffrouw heeft dit vorig jaar anders geleerd"
Alsof Lynn zelf niet kan praten!
Het is avond. We zitten met 8 (Mylène, Rosanne, Britney, Roan, Melle, Nils, Rein en ik) in onze kamer. Mylène zet de verwarming hoog. Het is bar koud buiten. Ik ga naast Rein zitten.
"Heb je het koud?", vraagt hij bezorgd.
Ik glimlach. Hij is zo lief!
"Nee, hoor", zeg ik. Hij glimlacht ook. Rosanne heeft thee gezet en geeft ons allen een kopje. Zucht *alweer*
"Lekker warm, die mokken", verzucht Britney. Mylène knikt trots. Thee zetten is haar specialiteit. En die van Rosanne natuurlijk.Rosanne zet muziek aan en begint wat gek te dansen. Net als op onze eerste dag hier. Maar dit keer is het mevr Schuurmans die het uitzet.
's Nachts kan ik niet slapen. Ik denk steeds aan de laatste magieles. Ik zag hoe Mylène naar Fabian keek. Dat was niet normaal. Dat was verliefd. Ik hoop dat het niet zo is. Want Melle dan?? En Femke??? EN die zouden beiden hun krachten verliezen!! Vreselijk!! Ajb, Mylène, verlaat Melle niet!! Ik val ondanks alles in slaap....

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Oe nu heb ik het ook wel wat koud hoor brrr xD

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ik heb het koud brrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • sammainiac

    Zo leuk snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen