nieuw hs!! srry dat het zo lang duurde

Ik loop naar mijn kluisje. In de gang staat een jongen, met z'n rug naar me toe. Maar toch herken ik hem. Nils. Zal ik iets zeggen?
"Hai", wordt het uiteindelijk. Hij draait zich om. Oeps het is Nils niet. Het is Chanyeol. Komt vast door dat bruine kapsel. Lijkt identiek op dat van Nils. Wacht eens even. Stel dat ik Chanyeol met Lynn zag zoenen in plaats van Nils?? Ten slotte zag ik hem enkel van achteren.
Met een bang voorgevoel vraag ik:" Chanyeol, waarom heb je eigenlijk je haar juist ZO gedaan?"
"Oh, Lynn wou dat; had iets met iemand te maken. Britney denk ik. Dat ben jij toch??" Ik knik.Lynn. Zij wou Nils en mij uit elkaar drijven. En ik heb haar haar zin gegeven. Hoe kon dat gebeuren? Misschien wou ze Nils zelfs van ons school af!! De tang!!!! Ik had toch moeten bedenken dat het een verzinsel was??? Hoe heb ik ooit Nils niet kunnen geloven? Is dat nu wat men noemt een geval van eerst zien dan geloven??Ik steek vlug mijn boeken in m'n kluisje en snel naar het lokaal waar we nu les hebben.

(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(nog steeds Britney)
Ik loop het lokaal uit en trek Nils aan zijn mouw mee naar een stil hoekje. Daar barst ik in snikken uit. Hij slaat troostend een arm om me heen. Het voelt goed. Hij troost me. Veegt m'n tranen weg. Wanneer ik uitgehuild ben, vraagt hij wat er scheelt.
"Oh, Nils, het spijt me zo!! Ik weet niet waarom ik je niet geloofde. Maar ik heb bewijs gehad en nu weet ik het zeker: jij hebt niet gezoend met Lynn. Ik hou van je, Nils"
Hij kijkt me lief aan met z'n prachtige ogen.
"Wat is je bewijs misschien??", is het enige wat hij zegt.
"Chanyeols kapsel lijkt langs achteren op het jouwe. Hij moest het zo doen van Lynn. Heeft hij zelf gezegd.", antwoord ik.
Nils knikt bedenkzaam.
"Lynn", er klinkt haat in z'n stem. Ik kijk weg.
"Maar Britney, ben je dan nu weer de mijne??", vraagt Nils aarzelend.
"Als jij dat goedvindt, wil ik dolgraag terug je meisje zijn", geef ik toe.
"Dan heb je me nu terug", zegt hij vrolijk terwijl hij me omhelst. We zijn weer samen!!!! Eindelijk! Ik kus Nils en denk even niet aan Lynn.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Aaawwwhhhhh zo schattig allemaal. Hoppelijk duurt het lang : D <3 <3

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ik wist dat het goed ging komen

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    super liefff!! ik wil ook een vriendje!!
    maar ja snel verder!!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen