- de volgende morgen -

Jesse komt mijn kamer in rennen en zegt: susie, susie wordt wakker wordt je moet naar school. 'Jesse moet jij ook niet naar school?' Jawel maar ik ben ziek :| ' Waarom kom je naar en niet naar mama '. 'Mama moest toch vroeg werken?'. 'Oja.. dat is waar ook, ga je tanden maar poetsen dan kom ik er zo aan'. Ik stap uit bed en loop naar de spiegel. OMG zie mij nou staan een vetzak van 15 jaar staat er voor de spiegel.Misschien moet ik roch maar eens gaan afvallen. Ik loop naar de badkamer en poets mijn tanden. ' kom Jesse we gaan naar school'.Ik til Jesse op en zet hem achterop, dan spring ik er zelf op en we fietsen naar de school van Jesse,

-op school van Jesse-

'Zo jessie ga je naar je klaa dan komt vanmiddag mama je weer ophalen. Ondertussen dat ik naar school ga probeer ik een smoes te bedenken waarom ik weer te laat ben.

-Eenmaal aangekomen -
Op school besluit ik op de wc te blijven. Eenmaal op de wc aangekomen bedenk ik me dat ik vandaag een gesprek had met Marjolijn. Wat moet ik zeggen. M'n vader zit aan de drugs en m'n moeder heeft het te druk met z'n werk waardoor ik Jesse en Jelle naar school moet brengen. M'n vader zit nu in een afkick kliniek maar hij vind het moeilijk om te stoppen. Verder wordt ik ook nog gepest door Jasmijn, Katy en Floor.
Ik zou dat kunnen zeggen maar ik weet niet hoe. Hoe moet ik het vertellen, wat moet ik vertellen, zal ze het wel snappen? Dat zijn allemaal vr agen voor mij. Dan gaat plotseling de schoolbel.. ik loop uit de wc en loop al snel tegen Kirsten. 'Waarom was je er net de eerste twee uur niet'? Ik vertel heel het verhasl en dan gaat de bel weer. Twee lesuren Bio zijn verstreken. En dan is het zo ver, de bel gaat weer. Voor de meeste tijd om pauze te houden, voor mij tijd om het gesprek in te gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen