-Noa-

Dan zegt juf Nederlands 'waarom zijn jullie zo laat'. Kirsten zegt snel 'sorry we waren bij elkaar aan het logeren en stonden toen in de fille'.De juf knikt en maakte een gebaar dat we mochten gaan zitten.

-twee lesuren later er-

Na twee lesuren had iemand een gat in m'n tas gemaakt (ik denk Jasmijn, Katy en Floor) waardoor al mijn boeken uit mijn tas vielen. Al mijn klasgenoten lopen al uit de klas. Dan komt juf Nederlands (Marjoijn en ook mijn mentor) naar mij toe lopen. Marjolijn zegt: 'Noa ik heb al een tijdje het idee dat er iets is dat je mij niet wilt vertellen maar wel belangrijk is voor jou en voor onze school'.
Noa: 'oh.. okay... (ik wordt rood en begin tranen te voelen), wanneer wou u een gesprek?.0'.
Marjolijn: 'nou zou jij morgen tijdens de middagpauze kunnen komen naar het crelokaal?'
Noa:'is goed. Tot morgen dan maar.

-naar school-
Het laatste lesuur is net klaar. Ik loop naar de fietsenstalling, pak mijn fiets en fiets naar huis. Als ik thuis ben aangekomen bedenk ik mij dat het vandaag dansles is. Ik pak mijn fiets alweer en fiets naar de dansstudio. Als we binnen zijn zegt de lerares dat we een nieuw meiaje bij de groep zullen krijgen. Dan zegt iemand op de achtergrond 'hoi, ik ben Jasmijn'. Ik herken de dtem en draai me om,., en ik hat gelijk. Daar stond ze dan en zw liep naar de groep. We moesten als eerste een samenwerk opdracht doen. Het enige dat ik hoop is dat ik niet met Jasmijn was. Dan zegt de juf : 'we gaan vandaag een stukje partnerdans oefenen. Noa en Jasmijn gaan jullie maar met elkaar'. Toen ik dat hoorde kon ik wel door de grond zakken.

- naar dansles-

De les is klaar. Gelukkig hoefden we elkaar nog niet zo heel intiem pakken. Het gekke vond ik dat Jasmijn net deed alsof ze heel aardig wad. Misschien komen ze er later nog wel achter hoe ze in het dagelijks leven is. Of is ze echt veranderd? Of was het maar een spel? Ik stap met deze gedachten op m'n fiets. Als ik thuis ben eten en daarna naar dromenland.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen