Foto bij chapter 1

Noa's schooldag met veel pesterijen

De wekker gaat af en ik stap uit bed. Ik zie dat ik moet opschieten blijkbaar had ik bij de wekker de verkeerde tijd ingevuld. Ik ren naar de bad kamer, spring onder de douche, poets mijn tanden, kleed me aan en ren naar beneden, ik pak snel een appel en spring op m'n fiets naar school.

-op school-
Ik ben op school aangekomen, ik wil m'n fiets net in de fietsenstalling zetten maar dan zegt iemand ' beauty wil je op mij wachten bij de wc deur ik moet naar de wc', die stem herken ik uir duizende het is Kirsten. Ik zet m'n fiets snel in de fietsenstalling en ren naar de wc deur. Onderweg ren ik perongelukkig tegen Jasmijn op, ze valt op de grond. AAAAUUU! Ik zeg ' oh.. sorry hrt wad niet mijn befoeling'. Ze staat op en fluisterd in de oren van haar vrienden Katy en Floor ' til der maar op en gooi haar in de vuilnisbak' Katy en Floor lopen op mij af en tillen me op, ze lopen naar de vuilnisbak op de buitenplaats en gooien me erin.

-Kirsten-
Ik loop uit de wc. Ik denk bij mezelf waar is Noa ze zou op me wachten. Op dat moment lopen Jasmijn, Katy en Floor langs en doen net alsof er iemand een wind heeft gelaten, daarna wijxen ze naar buiten. Dan weet ik al houlaat het is... ze stoppen ook nooit met het pesten van Noa. Ik ren meteen naar buiten en haal Noa uit de vuilnisbak.

-Noa-
Ik zit huilend in de vuilnisbak maar dan doet Kirsten de vuilnisbak open en haalt me eruit. De schoolbel gaat en ik wil naar de les gaan n maar dan houd Kirsten me tegen. ' kom we gaan zo naar Nederlands, ik heb nog wat schone kleren voor je mee'. We lopen naar de wc en ik kleed me om. Dan lopen we naar de les en doen de feur open, de les is al begonnen en de juf zit midden in een uitleg. Als we binnen komen kijkt ze ons aan...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen