wooooooooooooooooooow al 48 kijkers. Oke dit komt omdat ik zelf ook veel kijk. Maar toch bedankt. Trouwens hoe vaker dat filmpje bekeken is hoe meer ik aan Quizlet denk en hoe meer ik ook schrijf dus ik zal zeggen. Kijk hem nog een keer want dan komen er meer hoofdstukken!!!!
En ik heb ook bijna VAKANTIE
en het is trouwens een tijdsprong

Hier nog maals link en onderin ook
http://www.youtube.com/watch?v=xFJCHeltf2w

XXX iris

De laatste week op de camping ging heel snel voorbij. Samen met de jongens en Kate en Nikki maakten we de dikste lol. Maar toen kwam dat moment wat ik liever nog even uitstelde. We moesten weer terug naar huis. Met tranen in mijn ogen nam ik afscheid van Daan en de rest. We zijn deze vakantie echt zo hecht geworden. Met z'n allen hadden we afgesproken dat we deze vakantie nog veel gingen afspreken. Maar daar is eigenlijk weinig van gekomen aangezien Rein en Owen alweer eerder naar school moesten dan ons. Daan en ik zijn nog wel en aantal keer naar elkaar toe gegaan maar eigenlijk was dit ook niet veel want op de momenten dat hij kon had ik net al met Fien en Priscilla afgesproken en wanneer ik kon moesten hij repeteren voor de Mainstreet shows. Hier baalden we allebei erg van maar het kon gewoon even niet anders. Gelukkig konden we nog contact houden via de cam of mobiel.

Inmiddels gaan we al weer een paar weken naar school, sterker nog het is al bijna herfstvakantie. De week dat we met z'n allen naar Ameland gaan. Heel even dachten we dat deze week niet door kon gaan omdat Owen en Rein alweer een week eerder vakantie hadden dan ons. Maar hun manager heeft geregeld dat ze die week vrij krijgen op 1 voor waarde en dat is dat ze die week ook de studios in moeten voor het nieuwe album. Ach ja beter iets dan niets he. Ik pak mijn mobiel en kijk hoe laat het is. 19.30 Dat betekend nog een half uur wachten voordat Daan belt. Ik pak mijn economie boek en sla de bladzijdes een paar keer om. Morgen heb ik proefwerk en ik snap alles eigenlijk wel. Ik gooi mijn boek vanuit mijn bed op het bureau. Nou ja dat was het plan het boek beland op de grond naast mijn bureau. Ik sta op en loop via de trap naar benden waar Katy aan de grote tafel zit. Heey Katy. Hee Em zou je mij misschien willen helpen ik krijg het er echt niet in. Wat is het dan? Topo. Oke ik heb toch niks beters te doen en moet nog een half uur wachten dus dan maar Katy helpen. Ik pak haar Topo blaadje over en vraag wat het probleem is. Nou kijk ik kan opzich wel aanwijzen waar die plaatsen zijn als je de naam zegt maar ik kan de naam niet onthouden en jij hebt altijd van die handige ezelsbruggetjes dus ik dacht? Katy kijkt me vragend aan. Jaja het is al goed. Ik kijk op haar blaadje en zie dat het Brabant is wat ze moet leren. Eens kijken kijk hier dat is Eindhoven. Daar woont Owen weet je wel die van Mainstreet die met jou ging kwartetten. Ja dat weet ik nog wel. Dan moet je maar denken dat is een heel EIND weg dus Eindhoven. Ohja dat is wel makkelijk ja. En hier 's hertogenbosh daar woont de hertog midden in een bos dus dat is in het midden. Zo ga ik nog even met Katy door en het gaat al een stuk beter. Wanneer het 20.15 is gaat mijn mobiel af. Ik zie dat het Daan is. Ik kijk Katy aan ga je nu even zelf oefenen dan kom ik zo terug en ga ik je overhoren. Is goed. Ik loop de gang op terwijl ik opneem
- heeeey schatje
- heey ik hoop toch niet dat jij tegen iedereen zo de mobiel opneemt.
- Haha nee ik zag dat jij het was dus vandaar
- Oke,morgen laatste schooldag he.
- Ja ben echt blij, Heb zo'n zin om je weer te zien
- Ja ik jou ik heb je echt de afgelopen tijd gemist. Trouwens ga je morgen na school nog iets doen?
- Nee, hoezo?
- Nee niks dat dacht ik zo, Maar ik kan niet zo lang praten want Rein en Owen zijn hier en die zitten me een beetje boos aan te kijken.
- Haha die zijn gewoon jaloers dat hun niet kunnen bellen he.
- He dat hoorden wij!
-Ohw dat wist ik niet.
- Geeft niet hoor. Man laat mij eens even alleen met mijn vriendin bellen! Sorry. Hey maar Em heb jij alles voor volgende week al geregeld.
- Hoe bedoel je?
- Nou naar Ameland vervoer en tijden afgesproken.
- Nee nog niet maar we gaan maandag pas dus dat kan nog wel even.
- Ja klopt. Oke Rein kijkt me nu echt heel boos aan.
- Haha hang dan maar gauw op.
- Nee want dan moet ik jou missen.
- Ahw ik hou ook van jou hoor.
- Maar ik meer van jou.
- Maar ik nog veeeeel meer van jou
- Oke Owen hier voordat we krijgen wie meer van wie houdt hang ik nu op
- Neee Owen wacht. Doe Daan even een kus van me.
- Ja daag kom zelf maar brengen.
- Sorry heb geen vervoer
- Ahw zielige jij
- Ja he maar ik hang nu op want volgens mij hadden jullie andere plannen
- Haha eigenlijk niet maar ik ga ook hangen en Daan krijgt zijn kus wel een andere keer van jou zelf
-Ja denk dat hij dat wel liever heeft
-Doooooei
- Doei en ik hou toch het aller meest van jou Daan.
Ik hang op en loop weer terug naar de kamer. En Katy ken je het al? Ja gaat een stuk beter. Thanks. Haha graag gedaan. Kom laat maar eens zien wat je kent. Ik pak Katy haar blaadje weer en ze kent het super goed. Na een half uur zijn we klaar. Zullen we samen film kijken? Ja is goed welke? Wat wil jij? LOL? ja is goed

Nadat de film afgelopen is lopen Katy en ik naar boven. Ik loop mijn kamer in en struikel half over mijn economieboek. Ohja Shit dat had ik ook nog moeten doorlezen. Achja morgen eerste uur vrij dan kijk ik het dan nog wel weer even na. Ik poets mijn tanden en ga nog even gezellig bij Katy op bed zitten. Ik zet mijn playlist van mijn mobiel aan en samen zitten we lachend mee te zingen. Totdat mama langs komt. Gaan jullie slapen morgen is weer school? Ik sta op en doe Katy haar licht uit en zeg slaap lekker. Welterusten krijg ik terug. Ik grinnik en plof in mijn eigen bed. Ik kijk nog snel even of ik een berichtje heb op mobiel. En ja hoor Daan heeft wat gestuurd. Ik open hem en moet lachen wanneer ik het lees: Ik hou toch het aller aller aller meest van jou!!! Ik glimlach nog een keer en val dan in slaap.





KIJKEN!!!!!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen