Heeeeey sorry dat ik een poos(je) niet geschreven heb maar ik was echt druk bezig met school en moet nu ook eigenlijk frans te leren dus.
Oh voor ik het vergeet ik heb jullie hulp nodig ik ben zoals jullie misschien nog wel weten naar mainstreet in raalte geweest en heb daar een (heel kort) filmpje gemaakt. Dit heeft een vriendin van mij op youtube gezet en nu hebben we een soort van weddenschap dat ik meer dan 700 viewers moet. Maar dit gaat me echt niet lukken heb er nu nog maar 25 dus mijn vraag. Zouden julie alsje alsje alsjeblieft willen helpen. Ik zet hier de link en waarschijnlijk nog wel ergens dus alvast bedankt. En als je iemand kent laat die ook even kijken want ik wil graag laten zien dat Mainiacpower beter is dan mijn vriendin haar BBravepower.
http://www.youtube.com/watch?v=xFJCHeltf2w

XXX iris

Met mijn ogen dicht lig ik nog steeds tegen Daan aan. Dit is gewoon zo'n perfect moment dat ik het gevoel heb dat het ieder moment verstoord kan worden doordat Katy door de bosjes springt ofzo. En ja hoor nog geen minuut later klikt er een fotocamera en een flits vanachter ons. Ik en Daan draaien ons om en daar staat Owen met een fotocamera in de handen. Owen je verstoord het moment klinkt Daan geïrriteerd. Sorry maar is voor een goed project. Ik kijk hem verbaasd aan goed project? Ja dat merk je nog wel. Aha zal wel. Kom op laten we maar terug gaan. Ik sta op en ga voor Daan staan die me beteuterd aankijkt. Ahw sorry liefje maar ik denk dat onze vrienden en familie een beetje op ons wachten. Daan staat ook op en pakt mijn hand. Samen lopen we achter Owen aan.

Wanneer we weer dichterbij de muziek komen zie ik opeens Mike staan. Ik laat Daan zijn hand los en loop richting Mike. Heey Mike moet jij mij niet iets vertellen zeg ik terwijl ik met mijn wenkbrauwen wiebel. Mike staart verlegen naar beneden ehm ja Kate en ik zijn samen. Aaahw Mike Ik spring zowat half boven op hem en geef hem een knuffel. Ben echt blij voor je. Waar is ze? Mike wijst naar het podium. Huh hoezo is ze bij het podium. Zie je zo wel. Oh oke. Ik loop terug naar Daan die bij zijn vrienden staan. Daantjeeeeeeee roep ik als ik bij hem ben. Zozo lijkt wel alsof we hier op het voetbalveld staan en iedereen de naam van zijn favo speler roept zegt een vriend van Daan. Ja van FC Mainstreet vind ik Daan toch echt de leukste zeg ik lachend.

Inmiddels is het al midden in de nacht en is het feest nog steeds bezig. Veel mensen zijn al naar huis maar er lopen er ook nog veel. Voorzichtig ga ik tegen de tafel met hapjes aanleunen. Ik ben inmiddels zelf al wel aardig moe geworden alleen ik kan het niet maken om op je eigen feestje weg te gaan. Ik zie dat er een man naar me toe loopt en als hij dichter bij komt zie ik dat het papa is. Hey. Hoi. Beetje moe geworden? Ja maar ik vind het nog wel steeds heel leuk hoor. Oke misschien moet je even een afscheid woordje doen ofzo op het podium. Ik spring op ja lijkt me wel een goed idee. Maar hoe kom ik op het podium? Gewoon van voor er op klimmen. Ik loop naar voren en plots gaan alle lichten van het podium aan. Kate en Niki komen het podium opstappen. Ik blijf staan en kijk papa aan. Hij knikt gerustgesteld mijn kant op hoort er allemaal bij hoor. Hallo lieve vrienden van Emma en Daan. Wij kennen Emma nog niet zo heel lang maar we weten wel wat Daan zo leuk aan haar vindt. Emma is gewoon de beste vriendin die je je kan wensen ze staat altijd voor je klaar en zal je altijd helpen. Ik glimlach dat is echt heel lief. Maar omdat wij Emma nog niet zolang kennen wisten wij ook niet echt wat wij op deze avond voor haar moesten doen. En daarom hebben wij een ander cadeau bedacht. We moesten even iets regelen maar het is voor elkaar gekregen. Niki haar ouders hebben een jeugdherberg op Ameland en jij mag in de herfstvakantie samen met Daan en een stel vrienden samen een week komen logeren. Zo weten we zeker dat jullie elkaar na de vakantie ook nog zien. Ahw dat is echt lief. Me vader drukt me het podium op en ik vlieg mijn vriendinnen in de armen. Ben er echt super blij mee. Ja dat zien we maar je mag ons nu wel weer los laten hoor grinnikt Nikki. Iedereen kijkt ons aan. en sinds wanneer heb jij daar problemen mee? Oh heb ik ook niet maar ik heb liever dat ik gewoon normaal op het podium sta. Ik schud mijn hoofd gek mens. Hey dat hoorden wij schreeuwt iemand die achteraan staat. Oh was niet de bedoeling. Maar goed nu ik hier toch sta wil ik iedereen even bedanken die is gekomen. Ik ben echt heel blij met dit feestje en in het speciaal wil ik toch Daan bedanken zonder jou was dit feestje er nooit geweest. Dus nog maals bedankt. Ook wil ik iedereen die hem geholpen heeft bedanken namens mij en ook namens Daan. Ehm moet ik nog meer zeggen? Ja dit was mijn beste feest ever en een van de mooiste dagen van mijn leven en ik ben blij dat alle mensen waar ik veel om geef hier bij konden zijn.




Please ga even kijken en doe het er voor MainiacPower

Reageer (1)

  • Xxnikki

    Superleuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen