Foto bij 2.4

Sylvene Katherina Falleth

Ik rekte me eens goed uit de nasi die Daniëlle had klaar gemaakt smaakte verrukkelijk. Alleen nu zijn we een half uur verder en er is niks op tv, en het is een zaterdagavond for god sake. Ik keek op me Seiko en zag dat het half negen was. Bekijk het ik ga niet deze avond bank hangen. Ik drukte de tv uit en stormde nog net niet zonder te kloppen de kamer van Elle binnen. Met een grote zwaai gooide ik de deur open. Het gezicht van mijn beste vriendin was onbeschrijfelijk. ‘Elle, dit is zo’n avond. Zo’n avond dat ik MOET uitgaan. En ik MOET dansen en ik MOET muziek horen.’ Ze keek me droog aan. ‘Dan ga je?’. Ik trok onverschillig mijn wenkbrauw op. ‘Nee nee nee, jij gaat mee!’ en zonder enig pardon sleepte ik haar van haar bed af en duwde haar richting de badkamer. ‘Klaar maken jij!’ riep ik nog terwijl ik de deur dichtsmeet. Ik hoorde de deur langzaam weer achter me open gaan. ‘Mens, je bent werkelijk onmogelijk!’ zei ze op haar droogst. Ik draaide me om en keek haar stug aan. ‘Hoor wie het zegt’ kaatste ik terug met een grijns. Voordat ik het wist had ik een opgevouwen handdoek in het midden van mijn gezicht. ‘Ja tuurlijk ga ik met je mee, alleen laat me dan wel eerst even me kleding pakken die ik aan wil doen..’. zei ze terwijl ze haar slaapkamer weer inwandelde. ‘Jou kenende duurt dat een uur dat uitzoeken, dus ik ga wel eerst douchen en kleed me daarna om, en dan kan jij.’ ‘Ook goed!’ riep ze terug. Eenmaal in mijn kamer trok ik mijn ondergoed la open. Ik had zin in rood en zin in kant dus ja de keuze was makkelijk. Ik pakte een bh met sierlijk kant en een string die niet zou tekenen die bij de bh hoorde. Zo wandelde ik terug de badkamer in en draaide de deur op slot en zette de douchkraan alvast open en op de juiste tempratuur.

Ik schudde mijn haren los voor de spiegel en keek goedkeurend naar mijn outfit voor vanavond. Het was niet heel speciaal, maar toch het paste wel weer bij me. Een panty waar ik per direct zoals altijd al weer een ladder in trok meet een grijze stonewashed hot pants. Daarin had ik een gevlochten simpel zwart riempje. Daar boven droeg ik een simpel los vallende witte crop top zonder mouwen. En daar overheen droeg ik dan een grijs zwart geblokte houthakkers blouse, waarvan ik de mouwen had opgestroopt. Mijn haar had ik los en wat slordig met grove slagen over mijn schouders hangen. Dieprode lippen en een sierlijke zwarte lijn boven mijn ogen mochten niet missen. ‘Syll, ben je klaar!?’ hoorde ik Elle roepen vanuit haar slaapkamer. ‘Jaa, en jij?’ vroeg ik terwijl ik in de richting van haar kamer liep. Ze streek nog een laatste maal door haar goudblonde lokken en keek me toen aan. ‘Ja!’ riep ze lachend.

‘Syll?’ hoorde ik nu vragend. Ik keek schuin naast me terwijl we naar de gang liepen. ‘hmm?’ mompelde ik terwijl ik mijn zwarte combat boots aan trok die ik los dicht veterde. ‘Vind je het goed als ik Kenneth mee vraag?’. ‘Dat is die van vannacht toch?’ zei ik met een grijns. Ze keek me terug droog aan maar had toch blosjes op haar wangen staan. ‘Ik zit te ouwehoeren Elle, tuurlijk! Kom op ik heb een dansvloer ik heb sigaretten en ik heb een bar vol met alcohol!’ Riep ik lachend terwijl ik nog het pakje peuken die ik in mijn handen de lucht in stak. ‘Waarom moest ik dan mee?’ vroeg ze droog. Ik keek haar met puppy oogjes aan ‘omdat jij het bent?’. Probeerde ik zo slijmerig als het kon. Ze gaf me een duw waardoor ik tegen de muur belande en vervolgens schoten we samen in de lach.


Reacties ;3?

Reageer (1)

  • Iskuane

    Je schrijft leuk!

    Snel weer verder?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen