Foto bij 012

We liepen terug de hotelkamer in waar de andere drie jongens samen met Ellie afgepijgerd op de bank zaten. Meteen voelde ik de blik van Louis op mij brandde. ‘Hoe was het?’ vroeg Zayn als eerste en ik keek met een lichte grijns naar de twee jongens naast mij vermoeid de tassen op de grond gooide. ‘Het was een geslaagd dagje shoppen’ beantwoorde ik Zayn zijn vraag en ging naast Ellie op de bank zitten. ‘En jij nog wat leuks gekocht?’ vroeg Ellie en iet wat verlegen sloeg ik mijn ogen neer. ‘Laat zien!’ zei Rosie meteen enthousiast die mijn blik meteen herkende en ik liep naar het tasje waar Rosie haar mond openviel. ‘Dat schrijversvak betaald dus goed’ zei ze lachend en ik voelde dat ik weer rood werd. ‘Ik heb hem gekregen van Harry’ zei ik zacht en keek naar Harry die niet goed wist wat te doen. Louis die mij hoofdschuddend aankeek en vol hoop keek ik naar Liam. ‘Ze betaald het Harry terug, maar omdat ik mijn pasje was vergeten heeft Harry het voorgeschoten’ kwam eruit Liam zijn mond rollen en zo te zien leek Louis het te geloven. ‘Het jurkje krijgen jullie pas vanavond te zien’ zei ik met een lichte grijns. ‘Over een uur moeten we alweer weg’ zei Ellie daar meteen op en kwam naar mij toegelopen. ‘Dan gaan we nu van jou een prinsesje maken’ Ellie sloeg haar hand om mijn nek heen en trok mij weg de slaapkamer van haar in.

Met een handdoek rond mijn lijf geslagen en mijn haar opgestoken in een hoge kant liep ik de badkamer weer uit waar ik snel naar de kamer van Ellie huppelde. ‘I am sexy and I know it!’ gilde Zayn door heel de kamer in en ik wierp hem een hopeloze blik toe toen ik snel de kamerdeur achter mij sloot. ‘Het jurkje, het is prachtig’ zei Ellie die mijn kleding al had klaargelegd. ‘Is het vanavond dan zo speciaal diner?’ vroeg ik en Ellie haalde een schouder op. ‘Wanneer je met iemand bent die heel de wereld dag en nacht wel wilt zien moet je er altijd top uitzien’ zei Ellie en ik knikte begrijpelijk. ‘En hoe voelt het zo de eerste paar dagen hier?’ vroeg Ellie die mij op de stoel neer plaatste voor de spiegel en een glimlach toverde zich op mijn gezicht. ‘Het is fantastisch, gelukkig heb ik hier geen nee op gezegd’ zei ik oprecht gemeend. ‘Vooral met Harry’ Ellie wiebelde met haar wenkbrauwen en ik keek met een opgetrokken wenkbrauw haar aan. ‘Ga geen dingen bedenken die er niet zijn’ zei ik maar snel voordat ze rare verhalen ging bedenken en ze bracht onschuldig haar handen in de lucht. ‘Ik denk helemaal niks’ ze legde de nadruk om helemaal en ik keek haar hoofdschuddend aan. ‘Doe dat maar niet.. Echt niet’ zei ik voor de laatste keer toen ik mijn ogen sloot zodat Ellie aan mijn make-up kon beginnen.

Harry : Zijn jullie bijna klaar? X

Ik liet mijn ogen een paar keer over het beeld glijden en keek met een schuin oog opzij of Ellie niet stiekem over mijn schouder aan het meekijken was, maar die was te druk bezig met haar pumps uit te zoeken.

Olivia : We komen er zo aan

Een paar keer wilde ik er een x achter zetten, maar ik durfde het niet. Daarom liet ik het maar veilig bij dit doodnormale zinnetje. ‘Hup, trek je jurkje aan’ hoorde ik Ellie mompelen en ontgrendelde meteen weer mijn iPhone scherm toen ik opkeek naar Rosie die mijn jurkje in de lucht hield.

Ik keek mijzelf aan in de spiegel waar ik een rondje voor draaide. ‘Is het niet té?’ vroeg ik aan Ellie die haar handen op mijn schouders legde. ‘Je ziet er prachtig uit echt waar’ een diepe zucht verliet mijn lichaam en keek weer in de spiegel naar mijn jurkje . Er werd een paar keer geklopt op de deur die daarna een stukje open ging en Liam zijn hoofd om de deur stak. ‘El? Er is telefoon voor je’ ik zag Liam slikken en ik keek verbaasd op. ‘In de keuken staat die’ Liam hield de deur verder open en ik keek verbaasd naar Liam die zijn blik nu naar mij verplaatste. ‘Is er wat aan de hand?’ vroeg ik, maar al snel hoorde ik iets op de grond vallen en meteen snelde ik uit de slaapkamer achter de jongens aan. Ellie had haar hoofd in haar handen verstopt. Meteen sloeg ik mijn beide armen om haar heen. ‘Wat is er meisje?’ fluisterde ik zacht in haar oor. ‘Mijn vriendje is overleden door een ongeluk’ ik voelde dat ik wit weg trok en wist niet goed wat te doen. ‘Over een halfuur gaat mijn vliegtuig’ ik liet haar zacht los en zag hoe ze er gebroken uitzag. ‘Zal ik met je meegaan?’ meteen schudde Ellie haar hoofd. ‘Jij moet hier blijven. Jij moet de taken van mij overnemen, want ik denk dat ik niet meer terugkom’ ik draaide mij verschrikt om naar de jongens die ook met open mond naar Ellie keken. ‘Dat is het beste, want het is al een wonder dat ik zo tegen jou op dit moment praat’ zei Ellie zacht. ‘Beloof me alsjeblieft dat je alles van mij overneemt, zodat ik zeker weet dat ze er leuk uitzien’ een kleine waterige glimlach verscheen rond mijn lippen en ik knikte. ‘Dat beloof ik je’ fluisterde ik zacht en drukte een kus op haar wang.

Het uur dat daarop volgde ging als een speer voorbij. Ellie had huilend haar koffer ingepakt en was gebroken weggegaan met de beveiliger. Het leek alsof ze het nog niet helemaal bevatten dat haar eigen vriendje is overleden en daarom ben ik ook erg bang dat ze klap nog moet komen voor haar. Nu zaten we met z’n zessen in een stilte op de bank. Ik keek op waar één van de crewleden naar binnen kwam gelopen. ‘Rust deze avond nog even uit. Ik ga langzaamaan op zoek naar een nieuwe styliste’ meteen schudde Zayn zijn hoofd. ‘Olivia neemt haar werk over. We willen geen nieuw iemand’ de vrouw keek mij vragend aan en ik knikte. ‘Oké dan geef ik jou naam daarvoor op’ ik knikte nogmaals en haalde mijn handen door mijn haren. Na al die goede dagen, moest er natuurlijk een slechte dag tussen zitten, maar dit had niemand verwacht..

Een hele wending hé haha! Maar maak je geen zorgen, lang zal ik niet doorgaan over Rosie en de dood van haar vriendje..

Ik ben vandaag een dagje ziek thuis, daarom krijgen jullie dit hoofdstukje ;')

Liefs x

Reageer (5)

  • HaZaLiLoNi

    Big shock... X

    1 decennium geleden
  • Salute

    Awh poor Ellie en Olivia :(
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • MYxLoubear

    <3 ik bedoel... Sorry.
    Het is een mooi stukje maar ik heb echt medelijden met Ellie... :$
    Hopelijk komt het goed...

    Maar teehee! Nu is Olivia wel styliste... :$

    Mixed feelings....
    Verder! Xx

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Ik wil niet lullig doen, maar was Rosie niet de bff in thuisland? En heette die chick die meeging niet
    Ellis of ellen ofzo?

    Het is een leuk verhaal maar dit is gewoon beetje verwarrend. Snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Wow
    Ze zeggen wel eens: je kan niet alles hebben. Dit is duidelijk zo'n moment
    Maar wel snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen