Ik maak een tijd sprong, Myrthe, James, Thomas en Appie zijn al weer thuis en volgend weekend nemen BBrave en Myrthe de song op, de tekst is geschreven door Ali B, morgen is de eerste repetitie en Myrthe zit te whappen met de jongens.

Vanuit Myrthe :

Het Whatsapp gesprek tussen de jongens en Myrthe.

Kaj: Heee !
Samuel: Hoi xd.
Myrthe: Heei jongens, morgen eerste repetitie!
Kaj: Yup, kun ik vandaag nog even komen? Ik wil Appie graag even zien!
Jai: Dan ga ik mee hoor!
Cassius: Ook goedemorgen.
Myrthe: Haii Cas xd
Cassius: Hoi Myrthe.
Myrthe: Met het verkeerde been uit bed gestapt?
Cassius: Nee, jij?
Kaj: Myrthe, antwoord op mijn vraag?!
Myrthe: Haaii Kaj! Ohwja, is goed hoor.
Jai: Mensen, Mensen, jullie zijn irritant! -,-
Cassius: Heb je jezelf wel eens gezien?
Kaj: Cassius rustig!
Myrthe: Kaj, ik ben boven, ik hoor wel wanneer je er bent! Doeggx

Ik liep naar boven met Appie op mijn arm. "Zeg App, wat eet jij allemaal wel niet?" vraag ik. "Snoepjes, Patat, Pannenkoeken en nog veel meer!' zegt hij waardoor ik in de lach schiet. "Jij kleine vreetzak van me!" zeg ik. Als we boven aan de trap zijn zet ik hem neer. Meteen hoor ik de deurbel al gaan en zet App op mijn kamer en ren snel als een gek naar beneden. Eenmaal beneden knal ik bijna tegen de muur op en vervolgens tegen de kapstok. Ik hoor iemand achter de deur lachen en doe snel de deur open waar ik Kaj zie staan. "Het gaat wel lekker he?" grinnikt hij. Ik knik en hij stapt binnen. Ik doe de deur achter hem dicht en loop meteen weer door naar boven waar ik wat gebonk hoor. "Rustig maar Appie! Myrthe komt er al aan." zeg ik en doe de slaapkamer deur open. Ik zie Appie op de muur slaan en krijg meteen de slappe lach. "App, kijk eens wie we hier hebben!" zegt Kaj en komt de kamer in lopen. "Kaj! Kaj!" zegt Appie en rent op Kaj af. Kaj pakt Appie onder de armen en tilt hem op. "Wow, wat heb jij wel niet gegeten?" vraagt hij aan Appie en Appie kijkt raar naar mij. "Dat vroeg Myrthe net ook al." zegt hij raar en steekt zijn vingers in zijn mond. Ik begon te lachen en Kaj ook. "Kaj? Wat kom je hier doen?" vraagt Appie en Kaj begint te vertellen. "Ik miste je en wou je graag nog even zien. En stiekem kwam ik ook voor Myrthe..." zei hij waardoor ik een glimlach van oor tot oor kreeg. "Hoezo voor mij?" vroeg ik. "Je bent leuk." zei hij en bloosde even. Ik grinnikte en gaf hem spontaan een knuffel. "Appie ook! Appie ook!" roept Appie en ik geef hem ook een knuffel. Appie geeft me een kusje en Kaj begint te grinniken. "Myrthe leuk, Myrthe heel leuk." zegt hij en ik geef hem nog een knuffel. "Zullen we naar het park gaan?" vraagt Kaj en ik knik.

Eenmaal in het park komen we een klein meisje tegen, ongeveer van Appie's leeftijd, en Appie loopt weg, naar haar toe. Ik kijk bezorgd naar Kaj en Kaj knikt terug en pakt mijn hand. Samen lopen we achter Appie aan en blijven een eindje van hun afstaan. "Hoi." zegt Appie en het meisje kijkt op. "Hoi." zegt ze terug en loopt weg. "Hoe heet je?" vraagt Appie. Het meisje stopt met lopen en draait zich om. "Melanie." zei ze en liep terug naar Appie. "En jij?" "Ik heet Appie." zei hij en pakte haar hand.
Kaj kijkt me aan en ik kijk terug. Hij heeft echt mooie ogen, denk ik bij mezelf. Hij glimlacht en geeft me snel een kusje op mijn voorhoofd. Ik bloos en geef hem een kusje terug. "Ik hou van je." fluister ik en kijk vooruit. "Wat zeg je?" vraagt Kaj. "Niks." zeg ik snel en pak zijn hand.

Reageer (1)

  • ziaIl

    AAAAAAAAAAAAAAWH <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen